Tragiczna wylewka (1) Zleciłem wykonanie wylewki samopoziomującej. Efekt? Pełno garbów i niecek... Były klient Solidna firma (1) Panele Pergo kupione w firmie Sitrof Poland przewyższają jakością każdą... Marcin Fachowiec z najwyższej półki (1) Opinię poniższą zamieszczam praktycznie rok od wykonania usługi, czyli... Piotr
ODRADZAM uslugi w tej firmie - NIE POLECAM NIKOMU (1) Wykonana przez firmę stol-pran wylewka posiadała odchyły (garby i niecki)... Gregor Współpraca z firmą STOL-PRAN, to sama przyjemność! (1) Gorąco polecam. Spotkacie się Państwo z miłą, kulturalną i bardzo... klientka z Os. Morskiego w Gdyni Bardzo polecam sklep jak i przed wszystkim Ekipę montującą. (2) Obsługa Bardzo miła, potrafiąca profesjonalnie doradzić oraz dobrze... Michał Tapety (1) Jak nie macie pomysłu na swoje ściany a nie chcecie wydawać kupy kasy na... Joanna SKANDAL.DYLETANCTWO (1) Właściciel pan Baranowski ma bardzo drogą ofertę i obiecuje pierwszorzędne... Izabela Falkowska Fatalna obsługa (2) W trakcie pobytu w sklepie nikt nie interesuje się klientem, trzeba podejść... Jerzy Beszczyński Polecam (1) Duży wybór asortymentu, super kontakt i przekaz informacji, profesjonalne... Karol Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona z oferty i obsługi sklepu. Obsługa jest bardzo... Lucyna Profesjonalizm (1) Profesjonalne oraz życzliwe podejście do klienta. Zakupiłem w firmie Ika... Kamil Okunicki Polecam szczerze szczególnie pracownika (1) witam panstwa polecam wszystkim tę firme szczegolnie pracownika,który zadbał... XR Z D E C Y D O W A N I E P O L E C A M F I R M Ę (1) PROFESJONALNIE. Solidnie, terminowo, zgodnie z oczekiwaniami. Zniszczony... Danuta Nowak jak najbardziej polecam (1) Pełen profesjonalizm, prace wykonane dokładnie, terminowo.Fachowa pomoc przy... Kaja ZG Nie polecam chyba, ze nie lubie to polecam............. (1) Właścicielowi generalnie brakuje tych kilku ostatnich kroczków aby zakończyć... angry bird Moja kuchnia (2) Meble super - wyszły lepiej niż na projekcie. Bez problemu z montażem -... Michalina Pozytywna opinia (1) Bardzo jestem zadowolona z pomocy wyboru materiału z terminów i wykonania... Dorota L. Jak najbardziej polecam! (1) Obsługa w sklepie fachowa. Panowie montażyści rewelacja: pomagają, doradzają... Anna J Niezadowolony Klient - opinia (1) Obsługa do kitu. Nie można zwrócic towaru. Nie polecam nikomu tego sklepu!!... Niezadowolony Klient