bardzo polecam (1) Dziękuję firmie Marco Design za piękną bieloną drewnianą podłogę (dąb... Anka Nie polecam! (1) Miałem wcześniej jedną ekipę, która robiła mi malutki remoncik i wyceniła mi... Gdańszczanin Na duzy plus (1) Generalnie nie lubie kadzenia, ale tu sie nalezy. Rewelacyjna obsluga,... Joryx
Dobra Firma (1) Polecam Oscar Jestem zadowolona. (1) Kupiłam w Marco Design podłogi pod koniec ubiegłego roku, zostały zamontowane... Elżbieta Wspaniale dobrana i ułożona podłoga (1) Nareszcie po długich kłopotach z firmami parkieciarskimi trafiłam na Firmę... Zadowolona klientka Podłoga lita dębowa (1) Bardzo duży pozytyw. Pierwsza wizyta szczegółowe omawianie wszystkich spraw,... Michał Nie polecam (1) Pomimo wcześniej ustalonej z firmą Stol-Pran ceny za metr kw. położenia... Aga Deski podłogowe (1) Pan Władysław układał u mnie deski podłogowe. Jestem bardzo zadowolony z... Maciej.W Stary parkiet (1) Miałam do wycyklinowania dom ze starym parkietem. Jestem bardzo zadowolona,... Mirosława Polecam (1) W sumie szukałem schodów.... znajomy polecił Rintala i tak trafiłem. Na razie... dirty super (1) Polecam i to bez dwóch zdań,obsługa profesjonalna ,zakupiłem super podłogi... PIOTR Super (1) Bardzo szybka i miła obsługa. Dawno nie spotkałem się z tak fachowym... Bartek Polecam (1) Miła, profesjonalna obsługa. Wioletta Super jakość wykonania (1) Polecam wszystkim firmę Stol-Pran. Miłe podejście do klienta, profesjonalne... klientka Iza i Michał - opinia (2) Zbieraliśmy się do zakupu drzwi od ponad 3 miesięcy. Firmę DDD odwiedzaliśmy... Iza i Michał Podloga jest super! (1) Po milej pogawedce z pracownikiem salonu panem Krzysztofem wybralismy dab... bbkr Polecam (1) Układanie paneli - sprawnie, dokładnie z dbałością o szczegóły. Krzysztof POLECAM (2) WITAM. FIRMA STOL-PRAN TO PEŁEN PROFESJONALIZM. ZARÓWNO WŁAŚCICIEL JAK I... PAWEŁ POLECAM (1) Pan Władysław odnawiał u mnie parkiet w całym mieszkaniu. Mogłam liczyć na... Marzena.B