PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Bardzo jestem zadowolona z pomocy wyboru materiału z terminów i wykonania... Malwina L. Sklep i towar OK, montaż drzwi TRAGEDIA! (1) Obsługa sklepu w porządku, drzwi zewnętrzne w dobrej cenie. Termin realizacji... Szczepan Woodex - zadowoleni (1) My kupowalismy deski wraz z montażem w tej firmie i wszystko zostało wykonane... Magda
Woodex - zadowoleni (1) My kupowalismy deski wraz z montażem w tej firmie i wszystko zostało wykonane... Magda POLECAM !!! (1) Firma godna polecenia. Fachowo podeszli do tematu, robotę wykonali szybko i... Marek Katarzyna - opinia (1) Z usług Woodexu korzystałam dwa razy i za każdym razem byłam bardzo... Katarzyna Opinia (2) Profesjonalizm, uczciwość, rzetelność, życzliwość, terminowość, wysoka jakość... Andrzej Wanda - opinia (1) Salon pod kazdym wzgledem ok. Polecam. Wanda Polecam (1) Dwa razy korzystałem z usług firmy Stol-Pran: po raz pierwszy przy okazji... Tomasz NAJLEPSZY SALON W TRÓJMIEŚCIE (1) Firma profesjonalna,pomiar od ręki, drzwi dostarczone na czas, montaż fachowo... Zbigniew Szczerze polecamy! (1) Macie bardzo duży wybór a dzięki radom Właściciela mamy piękną podłogę na... Krzysztof & Iza Rewelacja (1) obsługa na najwyższym poziomie, cały czas kontakt i informacja. Bogata... sławek POLECAM!!! (1) Już szósty raz korzystam z usług i oferty tego sklepu. Kupiłam i drzwi i... anonim drzwi zewnętrzne i wewnętrzne (1) Fachowa obsługa ,bardzo dobry kontakt ,wybór OGROMNY i ceny można negocjować... elka Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy p. Władysława. Parkiet jak nowy, wszystko... Anna B Prawdziwi fachowcy (1) W ostatnich czasach powstało bardzo dużo salonów z podłogami, drzwiami,... Klientka polecam Studio Parkietów (1) Bardzo solidny i profesjonalnie prowadzony sklep z bogatą ofertą drewnianych... Beata Rudnicka Jacek - opinia (1) polecam- szybko, profesjonalnie, czysto Jacek mnóstwo możliwości (1) bardzo miła i kompetentna pani jaka mnie obsługiwała, cierpliwa jeszcze do... Marcin DDD - Tylko dla cierpliwych klientów (3) Zamówienie na 2 szt. drzwi wewnętrznych złożone w połowie lipca 2013 Montaż... Komar