polecam Studio Parkietów (1) Bardzo solidny i profesjonalnie prowadzony sklep z bogatą ofertą drewnianych... Beata Rudnicka Jacek - opinia (1) polecam- szybko, profesjonalnie, czysto Jacek mnóstwo możliwości (1) bardzo miła i kompetentna pani jaka mnie obsługiwała, cierpliwa jeszcze do... Marcin
DDD - Tylko dla cierpliwych klientów (3) Zamówienie na 2 szt. drzwi wewnętrznych złożone w połowie lipca 2013 Montaż... Komar Polecam! (1) Zarówno podłogi, jak i drzwi, które salon posiada w ofercie, są w stanie... rtyu odnowienie podłogi (1) koleżanka poleciła mi pana Władysława, gdyż miałam do renowacji stary parkiet... Renata Polecam! (2) Skorzystałem z usług świata drewna po poleceniu ich przez brata. Ułożenie... MT Pełen profesjonalizm (1) Urządzaliśmy z mężem podłogę 10 lat temu, wszystkim znajomym polecamy, a... Anna ocena montażu zakupionych drzwi frmy Gerda w sklepie KAAN (1) Bardzo ,bardzo żałuję,że dokonałam zakupu drzwi zewnętrznych typu Gerda... Orzoł Lucyna Polecamy!! (1) Jesteśmy stałymi klientami sklepu DDD w Gdańsku. Za każdym razem spotykamy... Agata i Tomek Dekoratornia godna polecania !!! (1) Przejazdem wjechałam do Dekoratorni i bardzo pozytywnie się zdziwiłam widząc... Madzia opinia (1) Zakład nie nierzetelny, kiepscy fachowcy. Nie polecam! Andrzej reklamacja = kupno nowej podłogi w innej firmie (1) kupiłem z montażem podłogę drewnianą, obiecano fachową opiekę nad klientem w... niezadowolony Polecam (1) Bez zbędnego rozpisywania. Bardzo duży wybór drzwi i podłóg. Ceny ok. Pomiar... zadowolony klient Warto zajrzeć :) (1) Podłogi kupiliśmy w Marco Design z polecenia znajomych, inaczej pewnie nawet... Maria B. Kapitalna usługa (1) W DDD spotkałem się z profesjonalną obsługą ogromnym wyborem towaru w... Sławek Super firma - polecam! (1) To już kolejne moje zamówienie w firmie Marco Design, tym razem do mieszkania... Jadwiga Pragne wszystkich ostrzec przed ta firma "Podlogi Ryszard Misiewicz" Ryszard Misiewicz (2) Zamowilismy u p.Ryszarda Miesiewicza kompleksowa usluge (m.in.: zakup desek... oszukany Konsument (kobieta, 32 Opinia o firmie. (1) W przeciwieństwie do przedstawianych opinii jesteśmy z mężem bardzo... Elżbieta i Jarosław W. Jesteśmy bardzo zadowoleni (1) Zakupiliśmy przez firmę piękny parkiet dębowy gestreift II gat. świetnej... Barbara Dąbrowska