Poduszka Fasolka, Kojec Motherhood

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Hej dziewczyny,

mam pytanie do korzystajacych z poduszek do karmienia... Moglybyscie polecic cos sprawdzonego... Zastanawiam sie nad kojcem Motherhood, ale nie wiem czy sprawdza sie tez przy karmieniu czy tylko do spania...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poduszka Fasolka, Kojec Motherhood

ja mam fasolkę Motherhood...uzywałam przy Miśce a teraz już czeka na Młodego

Kojec Motherhood!!!!!! Pokochasz go od pierwszego uzycia!!! Jest po prostu wspanialy!!! Uzywalam go od 5 miesiaca ciazy-ulatwial spanie z duuuzym brzuchem, a od powrotu ze szpitala sluzy nam do "cycania".Karmie juz ponad 9 miesiecy-synek ma ponad 70 cm i nadal jest nam wygodnie.
Mialam fasolke ale uzylam jej tylko kilka razy tuz po porodzie-porazka.Oddalam ja i nie zmartwie sie,jak mi jej nie zwroca.
Za to bez kojca nie wyobrazam sobie karmienia-jak jestem poza domem i nie mam go ze soba karmienie jest malo komfortowe dla mnie i dla dziecka.
Co prawda jest juz "zfatygowany" tzn.mniej "jedrny" i poszewka przy szwach sie przetarla,ale jest wart swojej ceny i po odstawieniu malego wyrzuce go,bo na kolejna ciaze kupie nowy.
Kupilam taki tez siostrze na urodziny gdy byla w ciazy-teraz karmi i tez go uwielbia.
Polecam zakup w Akpolu. W grudniu kosztowal u nich 105 zl -tanszego nie bylo w zadnym sklepie internetowym, a jak masz (lub bedziesz miala) karte rabatowa,to jest to na prawde korzystne. Poza tym maja duzy wybow wzorow poszewek ;)

Ja też mam kojec i polecam go tak samo jak Kasia i Tomuś :)
Spałam na nim w ciaży i potem do karmienia też się swietnie przydawał, mogłyśmy się wygodnie z Miśką ułożyć, potem przez jakiś czas służył jako zapora na podłodze ;)

Chętnie sprzedam swój, jest w stanie idealnym, kolor jasnozielony.

Ja sie skusilam na kojec motherhood i powiem szczerze jak dla mnie jest kompletnie niepraktyczny. Jest wielki wiec musialabym z mezem spac osobno, bo chociaz mamy bardzo duze lozko (2.20 x 2.2 m), to miejsca na nas oboje + kojec jest niewiele. Przekrecanie sie z nim w nocy na drugi bok jest koszmarem. Wydaje mi sie ze do karmienia tez bedzie za duza... No ale tego nie wiem bo nie probowalam. Jesli chodzi o spanie z brzuchem, to ja mam zwyczajna poduszeczke "klina" z gabki i jest REWELACJA. Jest malutka, moge sie z nia przekrecac kiedy chce. Wyglada mniej wiecej tak:

image

Uploaded with ImageShack.us

Martek,a za ile chciałabyś swoj sprzedać?

60 zł może być? :)

Poślesz mi z łaski swojej, fotki na maila?
lulki@wp.pl

ok, już robię i wysyłam

Witam, czy oferta sprzedaży poduszki-kojca jest jeszcze aktualna?
Jesli Pani z wczesniejszego wpisu się rozmysliła może :) to poproszę na maila zdjęcie poduszki i odp w jakim jest stanie.
pozdrawiamE.

Zapora na podlodze! Jak moglam zapomniec,o jeszcze jednej zalecie kojca... ja tez uzywalam jako zapory i jako podporki, kiedy maly nie siedziel jeszcze zbyt stabilnie.Teraz kiedy raczkuje,to ukladam mu "poligon" w pokoju i kojec jest swietna przeszkoda :D
A co do miejsca,ktore zajmuje w lozku...to jakos nie moge sobie wyobrazic,zeby bylo komus ciasno.Nasze lozko,co prawda jest duze bo 200 na 220 ale jakos nie odczuwalismy dyskomfortu.
Jeszcze raz polecam!

Kasia, my mamy 140x200 i też się doskonale mieściliśmy - kładłam sobie jedną część, tą bardziej skręconą, pod szyję i głowę, środek pod brzuch a koniec między nogi :)
Nawet mąż mi go podkradał bo też mu tak było wygodnie ;)

Emiliana, poduszka aktualna, nadal do sprzedania.
Maila nie masz w profilu :)

Martek, ja też poproszę o fertę na maila a_szymans@o2.pl

ups.. byłam pewna, że go naskrobałam
mail: hiper-zaba@o2.pl
i pytanie gdzie ewentualny odbiór?

Emiliana, laszgdynia, to jest link do mojego ogłoszenia i są zdjęcia:

http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-kojec-Motherhood-t169444,1,16.html?hl=kojec#hl

Odbiór możliwy w wejherowie, wysłać też dam radę :)

kontakt marta.michalak@wp.pl

Inne tematy z forum

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...