Re: Poduszka Fasolka, Kojec Motherhood
Kasia i Tomuś
(14 lat temu)
Kojec Motherhood!!!!!! Pokochasz go od pierwszego uzycia!!! Jest po prostu wspanialy!!! Uzywalam go od 5 miesiaca ciazy-ulatwial spanie z duuuzym brzuchem, a od powrotu ze szpitala sluzy nam do "cycania".Karmie juz ponad 9 miesiecy-synek ma ponad 70 cm i nadal jest nam wygodnie.
Mialam fasolke ale uzylam jej tylko kilka razy tuz po porodzie-porazka.Oddalam ja i nie zmartwie sie,jak mi jej nie zwroca.
Za to bez kojca nie wyobrazam sobie karmienia-jak jestem poza domem i nie mam go ze soba karmienie jest malo komfortowe dla mnie i dla dziecka.
Co prawda jest juz "zfatygowany" tzn.mniej "jedrny" i poszewka przy szwach sie przetarla,ale jest wart swojej ceny i po odstawieniu malego wyrzuce go,bo na kolejna ciaze kupie nowy.
Kupilam taki tez siostrze na urodziny gdy byla w ciazy-teraz karmi i tez go uwielbia.
Polecam zakup w Akpolu. W grudniu kosztowal u nich 105 zl -tanszego nie bylo w zadnym sklepie internetowym, a jak masz (lub bedziesz miala) karte rabatowa,to jest to na prawde korzystne. Poza tym maja duzy wybow wzorow poszewek ;)
0
0