polecam! (1) Głownym atutem miejsca jest przede wszystkim świetna lokalizacja (dosłownie 5... Pamela i Artur Krystyna z Wrocławia - opinia (1) Wyrażam pełną satysfakcję z pobytu w tutelszym ośrodku. Cena umiarkowana,... Krystyna z Wrocławia Bardzo fajnie (1) Bardzo przyjemny hotel, dobre wyposażenie i wygląd pokoi. Bardzo przystępne... Marian
Świetne miejsce godne polecenia (1) Z pokoi korzystaliśmy w okresie długiego weekendu majowego. Lokalizacja jest... Wojtek z Rodziną nocleg godny polecenia (1) Skorzystaliśmy z pokoi podczas przedłużonego weekendu (z Bożym Ciałem).... madziara Lokalizacja idealna na weekend w trójmieście (1) Lokalizacja pokoi miks jest idealna. Cztery przystanki do starówki Gdańska... Bartosz prawdziwa opinia (1) niewiem kto pisze te opinie chyba właściciele budynek stary za oknem stukot... benek Zgodność opisu ze strony. (2) Zamówiłem pokój w tzw. III standardzie dla 4 osób. Dostałem pokój 3+1... Marcin Miśkiewicz Miły weekend (1) Jesteśmy zadowoleni z pobytu.Pokoje z łazienkami czyste, ładnie... M i rodzinka Kliniczna (1) Dla mnie świetna lokalizacja pokoi.Musiałam skorzystać z usług szpitala obok... Izabela Podziękowania (1) Pragniemy gorąco podziękować wszystkim pracownikom Waszego hotelu. Dzięki Wam... Ania i Michał ze Szczecina