SUPER MIEJSCE (1) Spędziłyśmy fajny weekend.Pokoje są w bardzo dobrym punkcie,wszędzie... Kasia Udany wyjazd (1) Mieszkaliśmy w pokojach tzw. 'trzeciego standardu', czyli pokojach bez... Martyna Udany URLOP (1) Mieszkaliśmy w bungalowie,świetne pokoje na okres letni.Miejsce dobrze... Anna Kołodziej
dosłownie tańszy nocleg - dla roboli (3) czułem się jak w szpitalu, zimne ciemne korytarze i nieprzyjemny zapach, nie... Robert Dobra lokalizacja (1) Pokoje blisko Politechniki.Stale korzystam jako studentka studiów... Marta Polecam dla osób w delegacji (1) Bywam dość często w trójmieście w podróżach służbowych i długo szukałem... Jacek Polecam (1) Polecam Pokoje gościnne MIKS przy ul Klinicznej mają doskonałą lokalizację.... Anna z Łodzi Dobry standard za niską cenę (1) Zdecydowanie polecam Pokoje Miks. Przebywałem w obiekcie w grudniu i jestem... Paweł Zadowoleni turyści (2) Byliśmy już czwarty raz w MIKS Pokojach Gościnnych i zawsze jesteśmy bardzo... Witek z rodziną nauczycielka z Krakowa (2) Mam duże doświadczenie w wyjazdach z młodzieżą i było mi dane nocować w wielu... Małgorzata Staly i wierny bywalec (1) Juz od kilku lat przyjezdzam dwa razy do roku ze Szwecji.Polecam... Krystyna Hellgren Kliniczna 1c (4) Nie miałem szczęścia do noclegu w Ośrodku MIKS nazywanym przez portiera... Eugeniusz Delegacja (1) Bardzo dobra lokalizacja na załatwienie spraw służbowych.Bezpieczny... Tomek Teresa G. - opinia (1) Ocena pobytu w Pokojach Miks jest zdecydowanie zależna od oczekiwań,... Teresa G. Świetne warunki (1) Ładne pokoje, czyściutkie łazienki,można korzystać z kuchni,sali... Janina Zielińska Ścieżki rowerowe (1) Świetne miejsce wypadowe do wypraw rowerowych.Obok obiektu ścieżki nad morze,... Jacek Świetna lokalizacja (2) Gromadką rodzinną - 7 osób korzystaliśmy z pokoi gościnnych.Opis na stronie... Anna Sikora+reszta Nowy Sącz Dobre miejsce (1) Pokoje bardzo porządne i w dobrej cenie.Bezpieczny parking.Obok szpital gdzie... Kazimierz Super !!! Polecam (1) Dobra lokalizacja , miła obsługa , pokoje czyste. wojtek Tani nocleg w Gdańsku (1) Polecam Pokoje Miks. Tanio i wygodnie. Marek