Regeneracja rozrusznika (1) Nie polecam. Naprawa nie dość że nieskuteczna to wykonana z używanych części... Niezadowolony klient nie polecam , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) witam, kupiłem rozrusznik po miesiącu przestał działać . auto 200 km od bazy... s8 Rozrusznik (3) Nie polecam. Otrzymany zregenerowany rozrusznik już popsuł mi się po 2... Oskar
rozrusznik ford mondeo (4) zaczęło się od tego że kupiłem na allegro regenerowany i odbiór własny. i co... misiekb0 alternator (1) Wykonywałem usługę w firmie polstarter, dokładnie alternator do regeneracji.... Paweł Współpracuję z nimi od lat (1) Jestem mechanikiem i przynajmniej 3-4 razy w tygodniu korzystam z usług... Zbigniew Rozrusznik (1) Zakupiłem rozrusznik pochodził 4 miesiące i się zepsuł a wiec odesłałem na... Przemek alternator (1) Jestem laikiem oddałem alternator do SPRAWDZENIA vacu pompy sprawdzono... Krzysztof Nie rozumiem Was poniżej (1) Od polstartera biorę od lat. Oprócz drobnych wpadek (każdej firmie się... Wiesław regeneracja rozrusznika (2) W Transporterze zregenerowany solidnie dla tego teraz też zdecydowałem się na... Ziemowit UWAGA NA FIRMĘ POLSTARTER (1) Zamówiłem alternator, który okazał się niesprawny - twierdzą, ze mechanik nie... Wojciech Doti - opinia (3) Dzięki tej firmie straciłam 400zł.Na ich alternatorze moje auto pojeździło... Doti polecam (1) najtańsi w mieście nie są ale robotę robią dobrą, od kilku lat regenerują... Jacek Korzeń moja opinia (1) Mój alternator był tam regenerowany przy 70 tys km, w innym warsztacie... Jurek Kobiełka alternator (1) Pan mechanik wymienił co trzeba w moim alternatorze, doradzając przy tym... Jagoda Zdecydowanie polecam (1) Po 11 m-cach zaczęły się problemy z alternatorem ale z załatwieniem... Maciej Polecam super obsługa oraz ceny (1) Bardzo szybka naprawa, rzetelna ocena uszkodzeń i wycena naprawy. Autko teraz... Krzysztof Polecam (1) Tą firmę polecił mi znajomy i miał rację. Szybko i bez zbędnego gadania... Maciej