Polecam, lekarz z powolania
Lecze sie od trzech lat. I bardzo cenie sobie Panią dr Kujawe za profesjonalne podejscie do mnie. Zdaje sobie sprawe, jak bardzo skomplikowany jest moj przypadek endokrynologiczno-polozniczy i mowi, jakie bedzie leczenie i jakie moga byc skutki. Podoba mi sie jej podejscie do pacjentek, jest bardzo deliktna w badaniu. I jak na przwdziwego lekrza przystalo, pieniadze nie sa dla niej najwazniejsze, tylko dobro pacjenta. To nie tylko moja opinia, ale rowniez moich znajomych, ktore twierdza, ze nie podejmuje sie rzeczy niemozliwych i mowi o tym wprost pacjentom, nie jest w stanie komus pomoc w leczeniu.
Jedynym mankamentem jest wpisanie w wizyte czekanie ( czasami nawet godzine) w poczekalni, gdy przed nami jest niezapisana pacjentka.ale doskonale to rozumiem, gdy sama musialam skorzystac z takiej pomocy i dr Kujawa przyjela mnie poza zapisanymi pacjentkami.Okazalo sie, ze z wizyta nie mozna bylo dluzej czekac. Za to superpodejscie i reagowanie na nagle dolegliwosci cenie ja najbardziej.
Jedynym mankamentem jest wpisanie w wizyte czekanie ( czasami nawet godzine) w poczekalni, gdy przed nami jest niezapisana pacjentka.ale doskonale to rozumiem, gdy sama musialam skorzystac z takiej pomocy i dr Kujawa przyjela mnie poza zapisanymi pacjentkami.Okazalo sie, ze z wizyta nie mozna bylo dluzej czekac. Za to superpodejscie i reagowanie na nagle dolegliwosci cenie ja najbardziej.