Policja zlikwidowała plantację konopi indyjskich w Gdyni

Opinie do artykułu: <a href="http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Policja-zlikwidowala-plantacje-konopi-indyjskich-w-Gdyni-n41156.html">Policja zlikwidowała plantację konopi indyjskich w Gdyni.</a>

Kryminalni z gdańskiej komendy wojewódzkiej zlikwidowali w środę w Gdyni plantację konopi indyjskich. Na miejscu zatrzymano 44-letniego mężczyznę. Uprawa była ogromna - liczyła ponad 600 krzaków.Plantacja znajdowała się pod jednym z gdyńskich domów jednorodzinnych. Krzaki znajdowały się w piwnicy. Główne drzwi do niej były zamurowane, do środka można było się dostać tylko przez specjalne ukryte wejście, znajdujące się wewnątrz budynku.- Na miejscu funkcjonariusze znaleźli ponad 600 krzaków ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie

ludzie lubią powtarzać stereotypowe opinie nie mając pojęcia jaka jest prawda
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

w Gdyni - to kładka z ulicy Łużyckiej na Aleje Zwycięstwa (między stacjami skm Wzgórze a Redłowo)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież to zwykły rozbój

Niechże ktoś wreszcie pójdzie po rozum do głowy.. Jakim prawem zakazuje się obywatelowi hodowania ROŚLINY na własnym terytorium? Jestem jeszcze w stanie zrozumieć zakaz handlu, ale hodowli?? Gdyby prawo było stanowione przez rozsądne osoby, handel marihuaną już dawno byłby legalny - Państwo by zyskało, ograniczyłoby się szarą strefę i zyski mafii, a dzieciaki nie trułyby się jakimś świństwem w tzw. dopalaczach.
Proponuję aby zakazać również uprawiania bazylii i marchewki. Tak dla zasady.
Czy aby Państwo nie jest wymyślone po to aby pomagać obywatelowi a nie żeby go nękać na każdym kroku? Tak retorycznie pytam...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

na kacku

nieopodal stadiony na zakręcie przy przystanku autobusu 152
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

TWARDA WALUTA

W życiu. Konopia zawsze kosztowała w detalu i będzie kosztować tyle samo
30 zł/1gram
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie to?

jest jedno zdjęcie dodane, w tle widać trakcje kolejową. Ktoś to kojarzy gdzie to?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

O rajuśku

nie wiedziałem,że taki artykuł,może mieć tyle pozytywnych komentarzy... Naprawdę myślałem,że większość osób jest przeciw,a tu taka NIESPODZIANKA!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

co to znaczy kilogram? ja myślałem, że właściwą jednostką są "porcje"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak jakby to nie bylo w necie dostepne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co, naprawdę myślałeś że nie odrzuci?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

no tak, zawsze jest jakas wymowka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

aż dziw bierze

że w artykule nie napisano, że ten kilogram suszu kosztował 200 tyś zł
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

SADZIĆ,PALIĆ,ZALEGALIZOWAĆ

SADZIĆ,PALIĆ,ZALEGALIZOWAĆ
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

też bym wolała by stary siedział wychilloutowany w fotelu niż wracał narąbany i darł morde na wszystkich...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

chcąc zapalić skręta muszę skontaktować się z dealerem który posiada "twarde" narkotyki i który zapewne będzie namawiał mnie na spróbowanie ich. Gdyby panna marysia była ogólnie dostępna to nie musiałbym poznawać takiego towarzystwa...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

a teraz masz zgraje młodych pijaczków, którzy po alkoholu sa agresywni, kradną, gwałcą i siedzą w pierdlu i i tak na nich płacisz!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2