Policja zlikwidowała plantację konopi indyjskich w Gdyni

Opinie do artykułu: <a href="http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Policja-zlikwidowala-plantacje-konopi-indyjskich-w-Gdyni-n41156.html">Policja zlikwidowała plantację konopi indyjskich w Gdyni.</a>

Kryminalni z gdańskiej komendy wojewódzkiej zlikwidowali w środę w Gdyni plantację konopi indyjskich. Na miejscu zatrzymano 44-letniego mężczyznę. Uprawa była ogromna - liczyła ponad 600 krzaków.Plantacja znajdowała się pod jednym z gdyńskich domów jednorodzinnych. Krzaki znajdowały się w piwnicy. Główne drzwi do niej były zamurowane, do środka można było się dostać tylko przez specjalne ukryte wejście, znajdujące się wewnątrz budynku.- Na miejscu funkcjonariusze znaleźli ponad 600 krzaków ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dle tego, że "Państwo" jest na usługach mafii

a po legalizacji mafia straciła by kasę proste. tak wszędzie jest na świecie. Wszelkie dragi nawet cocę i here powinno kupować się legalnie na dowód osobisty gdzie wprowadzano by do systemu ile kto czego kupuje to dla statystyk i kontroli. Mdli mnie jak ktoś bredzi o szkodliwości grzybów czy maryśki.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

a gdyby tak zalegalizować posiadanie w niewielkich ilościach a w zamian podnieść ceny alkoholu??? może by było mniej patologii??
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

państwo musi stwarzać pewne pozory praworządności

żeby ogłupiać naród i doić podatki na coraz to nowe cele i walkę z coraz to nowymi zagrożeniami.
Po prostu wybrano takie a nie inne substancje jako zakazane i tyle, coś trzeba było przecież wciągnąć na listę. Ustawodawcom nie chodzi tu o jakieś moralne wyższe racje a najzwyczajniej w świecie o pieniądze.
Poza tym w Polsce pije się i pali dużo więc akcyza na szkodliwe substancje w tym wypadku jest ważniejsza niż krzewienie zdrowia w tzw. "społeczeństwie".

Pamiętacie, że w Polsce była nie tak dawno zakazana np. tabaka ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

i znowu nie będzie konopnego sznurka do snopowiązałki.urwał,urwał.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Filmik w artykule to instrukcja w jakich warunkach hodować konopie. Nawet niezbyt zakamuflowana. :P
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też kocham ten kraj i te wieże.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

widać że gość na hodowli się nie zna

kilogramy zbędnych liści a szczyty mizerne
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

ceny sie nie zmieniaja od wielu lat

jedynie jakosc i dostepnosc
a z tym bywa czasem coraz trudniej
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

argument

Nie widziałem, NIGDY, NIKOGO kto po zapaleniu skręta byłby agresywny, robiłby rzeczy zagrażające swojemu lub czyjemuś życiu. a po alkoholu ? No cóż...

Marihuana jest pierwszą furtką do narkotyków ciężkich ? A cóż to za argument !? W takim razie picie piwa jest furtką do picia wódki i alkoholizmu... Marihuana nie jest cudownym lekiem na wszystko. Na pewno jednak nie jest bardziej szkodliwa od alkoholu czy papierosów, a jednak...te pozostałe dwa są legalne.

Kiedy te absurdalne zakazy posiadania i palenia zioła znikną ? Ile jeszcze argumentów trzeba będzie wytoczyć ?

Pozdrawiam gorrrrąco tych którzy palą i tych którzy są przeciwko !
Szanujmy się nawzajem ;)
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja nie pale bo nie lubie

ale znajomy dyrektor, znajoma lekarz, znajomy programista jak najbardziej. Mile i przyjemnie sobie zapala, pogadaja, posmieja i nie ma problemu. Ja wypije pare Danielsow z Cola i jest cacy. Nie rozumiem czemu dorosli nie moga sobie legalnie zapalic blanta.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 1

państwo jest za słabe zeby przejac dystrybucje

poza tym nie opłaca się to wysoko postawionym ludziom, którzy zarabiają na tym - po co dzielić się z państwem? Ci sami ludzie którzy na tym zarabiają - głosują przeciw legalizacji pod hasłami walczenia o dobro społeczeństwa!!! Chyba nie sądzicie, że to dzieje się bez jakiejkolwiek kontroli z "góry"? Czasami odpala się mniej pokornego "producenta" dla prasy i policji..
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

dlaczego pytam się dlaczego. Zostawcie zielarzy w spokoju

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i co teraz nieeeeeeeeeeeeeeeee
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 8

ale mama mówiła

że pensja na czas i potem można dorobić na szybkiej emeryturze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

a kiedy będą aresztować za brak myślenia?

samych siebie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

moze na miejscu jeszcze cos zostalo ??

w jakiej to dzielnicy, ma ktos adres?? ;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja też paliłem!

...ale kariery nie zrobiłem... :(
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0