Poradnia dzieci zdrowych i punkt szczepień Suchanino.

Temat dostępny też na forum: Suchanino Rodzina i dziecko
Czy ktoś mógłby mnie oświecić na jakiej zasadzie funkcjonuje poradnia dzieci zdrowych i punkt szczepień w przychodni na Otwartej na Suchaninie. Starszy syn i ja zapisani jesteśmy jako do lekarza pierwszego kontaktu do dr Kowalczyk (która bardzo nam odpowiada), ale przyjmuje ona tylko dzieci chore. W jaki sposób dokonać wyboru lekarza dla dzieci zdrowych (bo przecież mogę "należeć" tylko do 1 lekarza POZ), kto szczepi dzieciaki, czy jest to ta sama pani, która pracuje w gabinecie zabiegowym (pobierania krwi)? Czy nie ma kłopotu z zakupem szczepionek typu 5w1, czy 6w1 i pneumokoków. W szpitalu po porodzie muszę podać przychodnię, do której będą wysyłać kartę szczepień (nie mogę jej dostać do ręki) no i nie bardzo wiem jak to wygląda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poradnia dzieci zdrowych i punkt szczepień Suchanino.

To skoro nikt nie odpowiada, odpowiem ku potomności: dr Kowalczyk również przyjmuje dzieci zdrowe, w punkcie szczepień jest osoba zajmująca się dziećmi i nie jest to ta sama pani z punktu zabiegowego. Przychodnia ma pełne spektrum szczepionek do wyboru (chodziło mi o płatne), także jak najbardziej jest przygotowana również na taki wybór rodziców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poradnia dzieci zdrowych i punkt szczepień Suchanino.

Są chyba nawet 2 panie pielęgniarki od szczepień.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy jazda konna jest bezpieczna dla dzieci? Proszę o poradę... (10 odpowiedzi)

Dzieciaki namawiają i zmuszają do wykupienia lekcji ale ja mam obawy - że to niebezpieczne, że...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (43 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...