Poradnia rodzinna na morenie- jedno spotkanie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
hej
wlansie wrocilam z poradni rodzinnej na morenie. Pani ktora to prowadzi wydlawala nam sie przez cale spotkanie spieta i strasznie motala sie w tym co mowi ale po za tym ok. spotkanie trwa 1h i jest tylko jedno. a przewaznie sa 3. to nie jest nasza parafia ale nas przyjela ale po wczesniejsym umowieniu sie. naszczescie juz mamy wszystko z glowy... i teraz tylko czekamy na ten dzien:))
pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poradnia rodzinna na morenie- jedno spotkanie

a ja mam problem bo jestesmy oboje z tej parafii i juz nie ma miejsc i mamy spotkanie na 1 czerwca ale nie wiem czy to nie za późno

moim zdanie to nie... poniewaz to 3 tyg przed slubem a my jestemy 4 wiec to nie wielka roznica.
pozdrawiam

poprosze o mamiary do tej Pani (jesli macie) - mam nadzieje ze do 22 lipca dam rade sie z nia umowic

wszystko fajnie tylko,że pani nie ma czasu i umawiać sie trzeba z prawie miesiecznym wyprzedzeniem ( już drugi miesiac nie możemy sie umówić ). Szkoda,że nie rozumie ,że nie każdy pracuje od 8-16 i ,ze sa prace w których jest ruchomy grafik .My sie często mijamy a co dopiero razem umówić sie na jakieś nikomu niepotrzebne spotkanie .

hej. Spadłas mi jak z nieba.Możesz mi podac numer do tej poradni rodzinnej na morenie? z góry bardzo dziekuje.

jeśli można prosić o namiary...:) my już z prowadzącymi zajęcia w mikołaju tak się ścieliśmy, że trzasnęliśmy drzwiami i potrzebujemy pilnie kogoś bezproblemowego:)

Haniu podaj namiary do tej poradni, i jeszcze jedno która to parafia ??

Inne tematy z forum

Wzgórze Hoplity (9 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

Kusocińskiego (17 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Bieganie zimą (25 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...