Re: Poród w Kościerzynie
~mamafilipa
(12 lat temu)
rodziłam w lutym 2010 , dla mnie rewelacja, wcześniej miałam przyjemność rodzić na zaspie było ok , ale kościerzyna nie ma porównania, bardzo fajne położne podczas porodu , ja po 3 godzinach musiałam iść na cięcie(dali mi 3 godziny bym spróbowała sama) zabieg bardzo wporzadku , na sale poszła ze mną położna która ze mną była na porodówce Pani Jagoda, cały czas czekała az dzidzia przyjdzie na świat i dodawała mi otuchy, potem opieka jak w prywatnym szpitalu, ja leżałam 11 dni mała była na patologii noworodka, tam panie również super, nawet w nocy pozwalały mi się wyspać a same podawały ściągnięte mleczko, minus całkowity zakaz dokarmiania i smoczków,i minus jedzenie, ja natrafiłam na sale z łazienką, sam szpital bardzo dobrze wyposażony na dole dwie kawiarnie, fryzjer, bankomat, dla mnie minus , że w ciężkich przypadkach zabierają noworodka na zaspe lub kliniczną mimo że mają inkubatory i itp wtedy nie mieli super sprzętu na patologii noworodka, ale szczerze polecam, zaznaczę nic nie dałam nie podpłaciłam, na koniec poszłam do ordynatora i przekazałam ze ma wspaniały personel, a Paniom na do widzenia dałam tort i kawę,
0
1