Poród w szpitalu Morskim w Gdyni Redłowie

Witam . Mam termin porodu wyznaczony na koniec marca 2013 r. Jestem w 25 tygodniu ciąży i jeszcze nie spakowałam torby , ponieważ nie za bardzo wiem co do niej włożyć . Proszę o pomoc i podanie takiej listy co konkretnie potrzeba właśnie tym szpitalu . Dziękuje i pozdrawiam Karolina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Poród w szpitalu Morskim w Gdyni Redłowie

:) tez tam rodziłam w lipcu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dopiero dowiaduję się co potrzeba , bo jeszcze nic nie mam . Czytałam że ok . 30 tygodnia powinno się już mieć spakowaną torbę tak na wszelki wypadek. Więc mam jeszcze czasu na zakupy i pakowanie ;) Bo póżniej to z nerwów połowy bym nie zabrała hihihi

Bombelkowa wszystko jest mozliwe :) Ja mam na 30,03
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

karolkarumia, już pakujesz torbę? :) szybko!
A myślałam, że to ja jakaś jestem za bardzo do przodu :)
Może spotkamy się na oddziale, ja mam termin na 7.04 :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje za odpowiedz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a i rożek i jakis kocyk

hej :)

dla dziecka na poczatek ze trzy szt body,3xpajace, 2xczapeczka, niedrapki, chusteczki nawilżane,pampersiki,kremik do pupci, smoczek (chociaż odradzają)
dla Ciebie:wyniki badańkarta ciazy, ubezpieczenie,dowód os. pidżama taka w której łatwo Ci bedzie karmic, stanik laktacyjny,wkładki laktacyjne, przyrzady higieniczne (pasta,szczoteczka,płyn do hig.intymnej itp.) wkłady poporodowe, majtki poporodoweklapki pod prysznic, sztućce,kubek,herbatka laktacyjna, szlafrok.
Gdy rodzina bedzie Cie odwiedzać przywioza Ci czyste ciuszki,a brudne dasz im do prania :) dzidziusia w tym szpiatalu nie myjesz,pielegniarki codziennie beda dzidzie chusteczkowac przy wazeniu i kontroli lekarza.
Powodzenia

Inne tematy z forum

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...