Pełen profesjonalizm (1) Firma w 100% wywiązuje się ze swoich zobowiązań. Kontakt szybki i konkretny,... Olga Bardzo dobra jakość usługi (1) Profesjonalnie wykonana usługa, bardzo dobry kontakt i przystępna cena - polecam Lila Mila wspolpraca z Party Camp (1) Polecamy kazdemu, kto potrzebuje rzetelnego kolportazu ulotek i plakatow... partycamp
Polecam (1) Świetny kontakt, począwszy od przygotowywania oferty, poprzez przebieg... Michalina Kubińska Kolportarz plakatów (1) Pełen profesjonalizm, bardzo szybka reakcja i elastyczne warunki współpracy -... Magda Kampania plakatowania (1) Agencja Posterx dała się poznać jako fenomenalny partner - szybka wycena,... Music Company Sp. z o.o. Sp. K. Szybka reklama (1) Ulotki odebrane w wyznaczonym i dogodnym terminie. Dostarczone do adresatów... Piotr Świetny kontakt (1) Jestem mile zaskoczony kontaktem z klientem i łatwością w udzielaniu... Jakub Ż Dobrze wykonana usługa (1) Ulotki odebrane punktualnie i dostarczone do adresatów. Ceny do... M. Szafrański Polecam (1) Nasza firma korzystała z usług PosterX i oceniamy wpółpracę bardzo... Michał Hamond J.B - opinia (1) Polecam korzystanie z oferty agencji Posterx z czego jesteśmy bardzo zadowoleni. J.B Plakatowanie obiektów akademickich (1) Kampania reklamowa w zakresie której wchodziło plakatowanie obiektów... Agencja SquaredAway Jak najbardziej polecam (1) Współpraca z Agencją reklamową PosterX jak najbardziej zalicza się do tych... Rzecznik PFB Rewelacja! (1) Wystawienie samych "6" wygląda dosyć podejrzanie, jednak inaczej tej firmy... K. Bobińska Polecam (1) Solidna firma, przygotowali ofertę dopasowaną do moich potrzeb i solidnie... Polufka Polecam (1) Szybko, bardzo konkretnie i poważnie. Ogólnie polecam. Marcin Firma rzetelna i godna polecenia (1) English Unlimited już od kilku lat korzysta z usług PosterX. Jesteśmy... Szkoła Języków Obcych English Un Polecam (1) Witam, gorąco polecam usługę kolportażu ulotek. Bez zbędnych dokumentów,... PPHU MEB-LUX Godni polecania (1) Z racji mojej działalności byłam już klientem większości agencji reklamowych... anonimowa Firma godna polecenia (1) Jesteśmy stałym klientem firmy. Dobry kontakt, terminowa realizacja zamówień,... Oxford Language Centre