firma HACZET sp zoo - opinia (1) Firma Haczet sp.z o.op ceni trzyletnią współpracę z firmą POSTERX przede... firma HACZET sp zoo Młodzi, energiczni, kreatywni ludzie (1) Naprawdę świetna firma. Szybko i bardzo sprawnie realizują powierzone im... Olek Meble polecam współpracę (1) W ciągu 3 ostatnich miesięcy trzykrotnie korzystałem z usług firmy Posterx. W... Maciej Skolimowski
shazzer - opinia (1) korzystne ceny, rzetelne wykonanie, dobra komunikacja. zdecydowanie polecam!! shazzer Profesjonalizm na każdym kroku (2) Zmieniłam agencje i nie żałuję.Znalazłam wreszcie kogoś komu można zaufać a... Joanna Wyszyńska serdecznie polecam współpracę z PosterX (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą PosterX, swoje usługi wykonują... Wojciech Kowalczyk Polecam (1) Korzystam z usług Agencji reklamowej Postex od kilku klat i nie mogę... Dariusz S. Wójcik Teatr Otwarty Projekt, www, wydruk, kolportaż- wzorowa współpraca (1) Firma Posterx stworzyła wspaniałe projekty, stronę internetową, tanio i... Edumuzyka Współpraca na najwyższym poziomie. (1) Rzetelna i terminowa obsługa zleceń, zadowalająca dokumentacja działań.... Justyna Ganczarska Solidna firma (1) Wyrażam pozytywną opinię o spółce Posterx. Zlecone zadania wykonane zostały... Impel Security ulotki (1) Firma bardzo rzetelna, godna polecenia!!! Z swoich zadań wywiązali się w... socatots Firma godna polecenia. (1) Bardzo dobry kontakt, pełne zadowolenie z przeprowadzonej akcji reklamowej.... Piotr Wołoszyński Zdecydowanie polecam. (1) Usługi na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm, agencja zdecydowanie... Marek Marecki Naprawdę polecam. (1) Praca wykonana porządnie, wszystko w ustalonym czasie, ceny przystępne, więc... Katarzyna Piastowska Bardzo polecam. (1) Skorzystałem z usług firmy i niczego nie żałuje. Dawno nie spotkałem się z... Andrzej Ostrowski solidnie i efektywnie (1) Zlecamy zarówno kolportaż jak i plakatowanie od ponad roku. Jesteśmy... Usługi kosmetyczne polecam! (1) pełen profesjonalizm, ceny jak najbardziej odpowiednie, niezwykła... Anna Śmigalska