Poszukuję partnera na kurs tańca

Temat dostępny też na forum: Hobby
Poszukuję partnera na kurs tańca bachata. Tylko jest problem, bo jestem nizutka i partner też musiałby być niewysoki, taki do 170 cm. Nadmienię, że mam 39 lat :P ale myślę, ze w tancu nie będzie przeszkodą jeśli partner będzie młodszy lub starszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukuję partnera na kurs tańca

Barnii wystarczy że buty na wyższym obcasie ubierzesz :-)
Miałam ten sam dylemat,mój partner taneczny miał 187cm (teraz nie tańczę) Ja 156cm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki, ale przy moim wzroście (150 cm) to i wysokie buty niewiele pomagają, a w bachata naprawdę jest lepiej gdy partnerzy są dopasowani wzrostowo...

Zgadza się lepiej być wzrostowo dopasowanym, trochę mało komfortowo w szczególności gdy partnerki ręce zarzuca się na szyję i rączki po klacie i krok podstawowy :D

Mat widzę, że wiesz o co chodzi, tańczysz, tańczyłeś?

Czy tańczyłem, nie ostatnio ogarnąłem to wzrokowo na plaży w Brzeźnie jak czekałem na maraton Zumby i tak mi zostało :D

hmmm ja z wielka chęcią bym sie pisal ale nie wiem czy bym podolal poniewaz jestem mega "sztywny" ;/

myślę, że właśnie poprzez taniec tę sztywność można wyeliminować :) ile masz wzrostu, pasowałbyś do mnie, bo to główne kryterium? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

szczupły 170 ;)

Inne tematy z forum

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...