Potencjał zmarnowany

Temat dostępny też na forum: Centrum Zabaw Edward
Trudno powiedziec z jakich przczyn - czy to zmieniajac się wciąż managerowie i personel, czy fakt ze to niemal jedyny punkt tego typu w okolicy - początkowo b fajna placówka z miesiąca na miesiąc reprezentuje poziom niższy, a już bal karnawalowy to było apogeum partactwa - 50 zl od dziecka za 2 godziny zabawy pod okiem animatorek nieprzygotowanych do pracy z małymi dziecmi, malutki stoliczek z przekąskami i ... nic więcej.
Centrum Edwarda, ktore rozwazalismy pod kątem przedszkola dla dzieci, dziękujemy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Potencjał zmarnowany

Jestem mamą przedszkolaka, a z kilkumiesiecznym synkiem korzystam z oferty zabawy tworcze, uwazam ze przedszkole jest super, fajnie zorganizowane, idealna przestrzen i dobre programy edukacyjne, moj usmiechniety przedszkolak mowi sam za siebie i nie mozna nie poznajac oferty przedszkola wyrazac opinii o nim przez pryzmat 1 balu organizowanego po godzinach przez inna kadre.
A dodatkowa oferta centrum jest unikatowa dla matek z malutkimi dziecmi, mi akurat pasuje lokalizacja i atmosfera, na wspomnianym balu nie bylam, bawilismy sie za to ostatnio na maskowym- bylo swietnie, idealny dj, karaoke, spotkanie z psem i zacisze w kawiarni dla malego (z ta sciana o wiele bardziej mi sie podoba),
wiecej takich miejsc w Trojmiescie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

My wybieramy oferty z uwzględnieniem formy zajęć jak i ceny za te zajęcia. Jeżeli coś nam nie pasuje, bo za drogo, to po prostu nie idziemy, są tańsze formy rozrywki. Te zajęcia i zabawy w których mieliśmy okazję brać udział spełniły nasze oczekiwania (dorosłych i dzieci). Dla przykładu pacynki, które robiliśmy wspólnie, do dzisiaj są ulubionymi maskotkami naszych dzieci (i nie tylko naszych).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To akurat prawda, że kadra w Edwardzie potrafi zmieniać się jak szkiełka w kalejdoskopie. Dla mnie takie zmiany presonelu, to duży minus dla przedszkola. Właściwie dyskwalifikacja. W ciągu jednego roku poznaliśmy kilka pań przedszkolanek w Edwardzie. Nie wierm, opiekunki same stamtąd uciekają, czy co? Jedna po drugiej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

To dziwne co napisałaś. Czy na pewno chodzi ci o Przedszkole Kota Edwarda? Mój syn uczęszcza do kota edwarda od dwóch lat. Po zawirowaniach kadrowych spowodowanych przez konfliktowy charakter jednej z wychowawczyń - Pani Edyty, z którą Dyrekcja w końcu się pożegnała, nie zarejestrowałam żadnych zmian. Panie nauczycielki Ola i Honorata pracują od ponad roku, Pani Kasia od początku istnienia placówki.mają się dobrze i wydają się być zadowolone z pracy. Kumunikatywne, profesjonalne, skupione na dzieciach i pracy z nimi - mój syn bardzo je lubi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

całkowicie zgadzam sie z tą opinią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Rodzic - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam świetne przedszkole,moje dziecko wraca zawsze uśmiechnięte. Personel bardzo zaangażowany...