Potrzebna dobra dusza. Najlepiej sympatyczna, urocza kobieta ;) vol. 3

Jako, że TB ma kłopot z odświeżeniem strony, na której jest duża ilość postów, zapraszam do kontynuacji w tym miejscu:)

Nasze rozmowy vol. 2:
http://forum.trojmiasto.pl/Potrzebna-dobra-dusza-Njlepiej-sympatyczna-urocza-kobieta-vol-2-t376652,1,2.html vol.2
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Potrzebna dobra dusza. Najlepiej sympatyczna, urocza kobieta ;) vol. 3

upppps przepraszam chyba dolałam oliwy do ognia...

proponuję co poniżej

http://www.youtube.com/watch?v=9Wx--HPrtxs

@Anty.

Nie wiem od czego zacząć, bo mało co potrafi mnie wyprowadzić z równowagi i wręcz wqrwić. Ci, którzy mnie poznali osobiście - jest to spore grono osób - o tym wie:)

Przede wszystkim proszę się raz na zawsze odpierdlić od mojej matki. Nigdy nie upadłem tak nisko, żeby nazywać i oceniać czyjąś matkę. To wiele o Tobie świadczy i dziękuję Ci za to, że wiem z kim mam do czynienia.

To, co robię na PW jest tylko i wyłącznie sprawą między mną a rozmówcą priv i nigdy, przenigdy nikt nie dowie się co, z kim kiedy, jak i gdzie, bo spotykam się z osobami na tyle rozwiniętymi intelektualnie i na tyle nasza prywatność nam sprawia przyjemność, że się nią nie podzielimy na forum.

Nie znasz mnie człowieku zupełnie a zadając pytania sugerujące odpowiedzi wyciągasz wnioski. Ocenianie innych (w szczególności tych, których się nie zna) podnosi niską samoocenę - podobno... tak słyszałem.

Nigdy wcześniej nie występowałem na forum i oskarżanie mnie o bycie Zielonym (nie wiem kto to był) a nawet o kogokolwiek jest tak niskie, że nie będę się do Ciebie schylać, żeby podejmować dalszą dyskusję bo i tak kopniesz mnie w kostkę i pokonasz doświadczeniem:)

Z całą sympatią ULL

P.S - Czuję się "ULLfastycznie" :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to dlatego Anty nie pije kawy??

Przede wszystkim minus za ocenianie osoby, którą zna się tylko z wpisów na forum. Niestety, prawdą jest gorzkie powiedzonko, że najwięcej powiedzą Ci o Tobie osoby, które wcale Cię nie znają.

Ech....bo skoro jeden biedny ULL w zasadzie poznał większość Pań z tego wątku i to osobiście....to widocznie wg Antego teorii kawa = SEKS....to wychodzimy na lachony...;/

no i nie to żebym była złośliwa teraz :P ale pisał coś też o mamie i frajerce- no, no, no!

Tak..te lachony to nie był strzał w 10 :-/ ale myślę, że dotarło to do Antyspołecznego...

A Reni...no cóż. Tak mnie naszło

Dla równowagi, jej mąż a mój ktoś, z kim chodziłam do jednej szkoły muzycznej :-))
http://www.youtube.com/watch?v=fXqP5FtiyN4

Tylko, że Anty nie zna Ull'a i jest zły, że nikt nie pojechał po Ullu jak po łysej kobyle. A ja miałam okazję się z Ullem zaprzyjaźnić, a zaczęło się od niewinnej kawy w starbaksie a skończyło się wręcz udostępnieniu hasła do FB;)

I wiem, że Anty niesłusznie podejrzewa Ulla, o ukryte dno jego wypowiedzi;)

_4me Dołączam do klubu strzelających focha na Antego. Już ja wiem za co:D

Dziewczyny uważam, że powinniśmy zbiorowo obrazić się na Anty!
nie dość, że jakby nie było nazwał nas lachonami- to jeszcze śmie wątpić, że na żywo nie jesteśmy interesujące ????
cytując koleżankę z forum Pfffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!! ;D

Niewidoczna- no co Ty? ta Reni jest tak smutna- zwłaszcza słuchana głośno i wdzierająca się do mojej głowy, że zaraz się chyba rozpłaczę :(
ta płyta chyba ogólnie jest smutna z tego co pamiętam

acha Anty śpiewam z zamknięty szybami ;) wiem gdzie Bozia pozbawiła mnie talentu obdarzając mnie tak hojnie innymi :P

Ja lubię patrzeć..ale jak ktoś nie widzi, że to robię ;-P

Anty: kobiety zawsze starają się zrobić dobre wrażenie- zarówno jak i mężczyźni. Ale pieniądze to nie ta sama półka

Lubię ten utwór:)

A odpowiadając na Twoje pytanie, może i lepiej patrzeć na kobiety, ale większość nie ma natury podglądacza, więc wcale nie patrzy. Wtedy często lepszy jest ten facet, bo jego nie słychać:P (tak tak, ta Twoja rada odnośnie patrzenia działa też na słuchanie:d)

Co do samego tytułu pierwszej Twojej propozycji @4me to aż się uśmiechnęłam pod nosem :-)))

Od siebie dodam tylko to..bez zbędnego komentarza-jest niepotrzebny..
http://www.youtube.com/watch?v=MSRNM9QA4KA

Ciekawe czy Twoja mama nie uważa się teraz za frajerkę:P

Tak serio to byłem ciekaw jak się historia rozwinęła, bo z samego wątku wyszedłeś nietknięty. Widziałem tu już kilku innych, to samo nawiązanie do pieniędzy w takim kontekście sprawiało że forumowicze byli dla nich bezwzględni, a ich obecność tutaj szybko się kończyła. Ty wciąż żyjesz, więc myślałem że może nawet Ci się poszczęściło. To by było coś:) Na mojej wizji świata pojawiłoby się pęknięcie:D

Co do tego ostatniego zdania... hmm... parafrazując pewien kabaret "wyrywasz lachony na PW"? I wciąż nie możesz znaleźć żadnej sympatycznej i uroczej? No patrz, a nasze forumowiczki robią takie dobre wrażenie tutaj, w części ogólnodostępnej;)

I chyba działasz na kilku forach, bo tutaj nie ma aż tylu osób by mówić o "wielu";) Ale chyba masz litość dla tych z "wesele" i "rodzina i dziecko"?:P

No ale to tłumaczy dlaczego ograniczasz się tylko do tego wątku i to też dużo mniej niż dawniej - pełne ręce roboty:D

Czy Ty aby tutaj nie pisałeś wcześniej, pod nickiem Zielony?:P

Wracając do muzyki:)

http://www.youtube.com/watch?v=9iJwiGEZZto Clannad - Robin

Serial był najlepszą ekranizacją Robina jaką widziałem, zwłaszcza pierwszy sezon:)

to jest piękne....ilez to razy ludzie dziwnie się na mnie patrzyli jak robiłam miny wydzierajac sie do tego w aucie;)

http://www.youtube.com/watch?v=dphpDdfZUGw

swoją drogę- teraz zburzę trochę ten piekny nastroj- czy nie lepiej patrzeć na spiewajacą za kólkiem kobietę niż dłubiącego w nosie faceta- fujjjjjjj ależ mi się przypomniało!!! ale nie wiem czemu tak dużo mężczyzn myśli, że w aucie nie widać ;) hahaha a może maja to w d.....

cisza dziś.... znów się uaktywnicie jak porządni ludzie będą musieli iść spać ;)

http://www.youtube.com/watch?v=y-xG44ExDwM

@ Anty,
W tej kwestii zgłosiłem się do mojej mamy i nie uważam jej za frajerkę.

A tak na marginesie - poznałem wiele sympatycznych osób i z niektórymi mam stały kontakt.

TB muszę Cię zmartwić, ale ten "tort" nie jest tortem:P
To nawet nie podchodzi pod cukiernictwo, bo to nie jest ozdoba z cukru czy marcepanu, a atrapa:P

Anty: myślisz, że nasz ULL zachowuje się jak ten Pan z teledysku????
http://www.youtube.com/watch?v=jBmkCoiHC2c&feature=related

Lubię tą piosenkę, teledysk TEŻ :-DDDD...szkoda tylko, że my kobiety tak Wam Panom łatwo ufamy.
Mimo jakiś przesłanek, wskazówek (czasami nawet od innych osób) i tak pakujemy się w coś co nie skończy się dla nas dobrze...

Ale tak jak napisałeś w innym wątku do TB. Dla uczucia "zakochania" nie warto się zmieniać...ale to temat na inną dyskusję

Inne tematy z forum

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (52 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

samotna matka szuka znajomych do popisania (41 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

Moja Żona nie chce sie ze mną kochać (294 odpowiedzi)

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę. Co z kobietą moją jest nie...