poznam Mężczyznę! tylko poważne oferty (11) Witam! mam 28 lat i czuję się bardzo młodo... czyżbym była skazana na... młoda ładna samotna szukam wesołej, taktownej i młodej koleżanki (1) Hej! Mieszkam w Sopocie, jestem w stałym związku i cierpie na chroniczny brak... NIKA.K. randki online (3) Witam, zapraszam wszystkich zainteresowanych do wypełnienia ankiety na temat... apollo
Singielka :) (3) miła o szczerym i pięknym uśmiechu pozna pana w wieku od 27-35lat Gosia PANOWIE W WIEKU 36-48lat (3) Są jeszcze tacy faceci???W wieku od 36-48lat.Wysocy(powyżej 180cm).Oczywiście... gdynianka36 piątkowe piffko:) (13) kto ma ochotę w piątek-sobotę wybrać się na piwko lub imprezę ? Mam 40 lat i... szopen Dziewczyna dla pracusia (8) Szukam milej dziewczyny do ogladania filmow, spacerow i uciech na pozne... Tomek samotny 29lat z Sopotu pozna (1) poznam miła i normalna dziewczyne z która mozna wyjsc na spacer,badz do kina... barti510469 Poznam mężczyznę... (4) ...który chciałby ruszyć się z domu na spacer, do kina, na piwko czy... kati1313 Poznam dziewczynę w celu... (5) ... Rozmów na różne tematy, poglądy i spędzenia miło czasu przy piwku lub... andi_gda POSZUKIWANA KOBIETA (6) SZUKAM KOBIETY MAM DOŚĆ GANIANIA ZA SZMALEM I PUSTYCH SCIAN KOBIETO JA 38 LAT... KONRAD czwartek 6.08.2009 - może jakiś browar ?? (1) Hej może znajdzie się ktoś chętny aby w ten czwartek (tak jak w temacie)... Mateusz masaz (1) bylem na masazu ,super .plecam ul wajdeloty ,baseny zdzich Bo ja tańczyć chcę (11) Szukam dziewczyny lub kobiety, z którą mógłbym potrenować taniec w parze, tak... harmattan PARTNER NA WESELE PILNIE POSZUKIWANY:-) (1) cześć! właściwie rzadko zaglądam na to forum ale postanowiłam tutaj napisać.... franczeska MASAŻ wizyty domowe GDAŃSK SOPOT GDYNIA REDA RUMIA WEJHEROWO PUCK z dojazdem (1) MASAŻ ~ MASAŻ Serdecznie zapraszam na masaże w gabinetach na terenie... zavic mieszkanie do wynajęcia Gdynia 43m2 (2) Mam do wynajęcia mieszkanko od połowy lipca, 43 m2 jednopokojowe, pokój 25m2... karolina, 505 115 828 brak mi kobiety (17) myslicie że można tu kogos poznac?? domino29gda mundurowi :)) (3) fascynują mnie mężczyźni w mundurach,tylko czy możliwa jest miłość na... calypso PROŚBA O GŁOS (konkurs) (1) Witam, byłabym bardzo wdzięczna za oddanie głosu na moją córeczkę, a oto... knudi