nie umiem mówić o sobie... (60) No nie umiem...szlag by to..nie umiem i tyle.Ale tak pawdę mówiąc... Alicja MĘŻCZYŹNI I KOBIETY WOLNE ( WPISUJCIE SIĘ!!!!!! ) (1) Mam 30 lat i mieszkam w Koszalinie. Obecnie pracuje na miejscu w Koszalinie... misiek1980 Szukam on-line kobiet co potrafią rozmawiać o życiu.Są takie? (3) Jestem człowiekiem który jest ciekawy i chciałbym pogadać z kimś kto jest... wiekiem 30-latek :)
JUŻ NIE SZUKAM, SAM SIĘ ZNAJDZIE !!!!! (1) Nie lubię: TELEWIZJI, bałaganu i niechlujstwa, brudnych naczyń w... molela Who is Mr. Antyspołeczny??? (12) Ziemianie! Jako wysłannicy z galatyki różowych mgieł zwracamy sie do Was o... Kasandry międzygalaktyczne poszukuję ciekawej osobowości męskiej (41) Chciałabym poznać ciekawego Człowieka. Bianka28:) aktywnych koleżanek (2) Hej! Szukam koleżanek na biegówki, łyżwy, tańce, a może także lubicie bluesa?... Kaśka 40 Szukam hmm koleżanki (8) Krótko streszcze problem:towarzystwo w którym sie trzymam lubi najbardziej... Darek 20lat ładna zgrabna i powabna tęskni za uczuciem!! tzn.szukam partnera :) (5) chcialabym jeszze raz poczuc,co to milosc.a zeby ja znalezc trzbe... Prima Mężczyzna 33-40 potrzebny mi od zaraz (6) Jestem zadbaną, podobno niebrzydką, wesołą 40-latką i uwielbiam towarzystwo... Ewa Taniec Towarzyski (1) Witam nazywam się Samanta mam 17 lat i jestem z Gdańska poszukuje partnera z... Samanta samotna wojowniczka szuka towarzysza walki (1) Jestem drobną kobietką o ciemno blond włosach i niebieskich oczach. Mam 36... slonko z gdyni Serio (2) Poznam trójmieszczankę. W celach ogólnie poważnych. Mam 58 lat (i żadnych... leon wspólne ferie? (1) Cześć, czasami tutaj wpadam żeby sobie Was poczytać ( refleksje , pozwólcie... Bea Szukam kolezanki (3) Jestem 31 letnia singielka. Poszukuje kolezanki do wspolnych wypadow na... sy szukam kobiety (3) witam mam 32 lata zaprzyjażnie się z pełnoletnią paniom raczek28 Poszukiwana kumpela (15) brakuje mi koleżanek do babskich plotek, wypadów na drinka, zakupy,... Singielka36 Aerobik (3) Opinie do zajęć dodatkowych: Aerobik . Program zajęć z aerobicu ma na celu... trojmiasto.pl wypad na piwo (1) szukam dziewczyny na wypad do pubu w najblizszy piatek we... sejsmik Sylwester (2) Szukam kogoś na Sylwestra, kogoś, z kim mogłabym się dobrze bawić. Jeśli masz... Alia1