Sklep odzieżowy z markową drogą odzieżą (1) Jako pracownik ochrony - stawka 13 zł netto !!! zły franio Quadrille Gdynia Orłowo (3) ogłoszenie pojawia sie regularnie od 1,5 miesiąca. Co to może oznaczać? Czy... Sabina Panie do kontroli towaru na magazynie 9zł netto+premia (3) Czy ktos tam pracowal? jakis opinie? paulina
ovb gdynia (5) Nie polecam!! Ogłoszenie ukazane na portalu nieadekwatne do rzeczywistych... Nat Gdzie warto iść spawać tig 141? (1) witam mam pytanie gdzie warto iść spawać w tigu 141? mam roczne doświadczenie... judemuslim Jak dojechać do Algidy w Baninie?? (13) Hej!! Jak dojechać do Algidy w Baninie?? Np. Dworca Głównego?? Jakie... Paulina Praca Ebull e-papierosy (3) Witam czy ktos z Was mial do czynienia z pracą w tej firmie ? Jakie... asia Phinance - jakie opinie i czy warto? (1) Czy ktoś pracował kiedyś w firmie Phinance? Słyszałam wiele negatywnych... Angela One World - Pytanie? (5) http://www.oneworld24.com/praca-w-oneworld pracował lub pracuje ktoś w tej... XXX X net Sp.z.o.o. Gdynia Dąbrowa Opiekun klienta (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/opiekun-klientow-ogl58282694.... Bordello Pracownik Biurowy Euro Money Gdańsk (1) Chodzi mi o to ogłoszenie:... Bordello Praca - salony gier (6) Czy ktoś coś wie na temat tej pracy, bądż pracował? ag Klub Zdrowego Stylu Życia opinie (4) Witam, zainteresowałam się ogłoszeniem:... mariajanowska TAX CARE (6) Witam, czy ktoś pracuję w TAX CARE w Gdańsku lub pracował i wie jakie... nati00803 Praca na pasażu chełmińskim - proszę o opinie. (3) czy ktoś pracował w sklepie warzywnym na chełmie sklep u Ani ola Polmlek - brygadzista. Ktoś był na rozmowie? (1) Ogłaszają się na trójmieście ze szukają brygadzisty lub brygadzistki do... anna Młodą mamę jako asystentkę księgowej - czy to legalne? (13) Czy to jest legalne?:... anonimka Książeczka sanepid (6) Witam, jak będę zarejestrowana w Pup to urząd może mi dofinansować wyrobienie... Agnieszka Sheraton Sopot IT Systems Manager (2) Sheraton Sopot Opinie IT Systems Manager - najgorszy pracowca jesli chodzi o... 4 siostra Mexx w Fashion House (3) Czy ktoś wie ile tam płacą? iza