Baltic Yacht Service sp.z.o.o ul Doki 1 (1) Odradzam pracę w tej firmie. Bałagan ,obietnice bez pokrycia ,na czarno... qunaqu Masakra - praca Carry (5) Carry - rygor nie z tej ziemi za psie pieniądze, wymagań że czasu brakuje non... "N" Hotel Zatoka (3) Czy warto tam iść do pracy bardzo często pojawiają sie ogłoszenia tego... Jacek
Trójmiejska klinika weterynaryjna (2) Czy ktos pracowal lub pracuje na Bulonskiej w tej klinice ? Interesuje mbie... wettech W Enovatis? - nie, dzięki (2) Ta firma nie dba ani o pracownika ani o klienta. Twierdzą że każdy Leszcz z... pococito Pracodawca nie chce mnie po macierzyńskim (10) Czy ktoras mama spotkala sie z taka sytuacja co ja? Pol roku temu urodzilam... anna Błękitna (1) Może jakieś opinie co do zarobków, godzin pracy, ogólnych warunków? AToKto Zarządca parku samochodowego - Kierowca (i sekretarka?) (8) Zarządca parku samochodowego - Kierowca Aluship Technology Sp. z o.o. Gdańsk,... Taksepacze Umowa zlecenie/dzieło a umowa o pracę. (10) Czy wiecie że samo nazwanie umowy zleceniem czy o dzieło jej takiej nie... Kocio Tu chodzi o to... (3) Tu chodzi o to iż starzy pracownicy nie są doceniani młodym na dzień dobry... JA Praca w Pwc (9) Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji tam. Macie może jakieś doświadczenie... Erudyta Perfect clean - praca pralnia (1) Witam, jak w temacie-ktoś pracował, pracuje? jakie warunki pracy, atmosfera,... ewa praca-Rondel (7) chyba student w roli kucharza sie nie spełnia, zreszta wątpię etat na czśćś... gms Per Gdańsk na Budowlanych (2) duza firma wynajmujaca szalunki nie mozna liczyc na pelne swiadczenia na... ksiadz Konsalnet - obiekty przemysłowe - Gda Stocznia Remontowa (5) Jako pracownik ochrony asekuracji ?? system pracy 12h ktoś pracuje ??... kazik Po wysłaniu CV dzwonicie jeszcze do Firmy? (3) Jak w temacie. Czy po zaaplikowaniu dzwonicie jeszcze do Firmy, przypominacie... greta Czy marnujesz czas w pracy? (3) Hej, Piszę pracę na temat marnotrawienia czasu w pracy oraz powodów. Czy... Lusia Jr-elektroautomatyka - ktoś zna? (1) Witam pracował ktoś w tej firmie prosze o opinie Dziękuje. Zbyszek69 praca dla astemi (12) Uprzedzam wszystkich ktorzy by chcieli pracowac dla tej firmy .. polityka... deny de vito panlink gdynia (5) Zapytanie, czy ktoś wie coś o pracy w tej firmie na produkcji, mam ofertę... pavel