praca w IT (4) widziałem ostatnio sporo ogłoszeń dla informatyków, ale w Bydgoszczy... Ronii na ulotkach 8,50 netto/h (5) Witam! Znalazłem ogłoszenie niejakiej Małgorzaty która płaci 8,50 zł za... podejrzliwy uwaga na sms, nie oddzwaniajcie (1) uwaga na sms, który prosi o kontakt w sprawie pracy 704 704 995 minuta... k1
finlandia (1) Masakra i nic wiecej, sa tam dwa rybaki co podejrzewam nawet nie potrafia... wywalanemam12 ;] TECH-NET (3) Proszę o podanie informacji o firmie Tech-Net. Zauważyłem, że często... Artur Szlifierzy (3) Często spotykam ogłoszenia na szlifierzy do stoczni itp.ale rozwala mnie to 5... Krzychu informacja na temat.... (1) Witam Już kolejny raz pojawia się to... ja2ras Drogeria Natura- czy ktoś był zadowolnony z pracy tam? (5) Witam W sieci krążą różne opinie, a ja bym chciała poznać opinie osób, które... Ewka rekrutacja@erc.ec/zima/fr/2013 (1) prosze o kilka zdan na temat pracy we Francji alina opieka nad dzieckiem za 5zł/h? (66) Podziwiam (a raczej jestem przerażona) rodziców, którzy swoje pociechy chcą... Layla Praca za granicą wyjazd (9) Witam poszukuje informacji na temat wyjazdów do pracy na zbiory owoców i... gdansk21 przestrzegam (1) Przestrzegam przed pracą w firmie ochroniarskiej Solid Serucity Na rozmowie... niedający się uszukać Uwaga Esprit GB (4) byłam na rozmowie na stanowisko dekoratora- rozmowa z kierowniczką to był... Mobi Pizzeria P33 Rzęsna NIE POLECAM (1) Nie polecam się tam zatrudniać.Właściciel wykorzystuje pracowników, nie... Inspektor Ludzie, dziwicie się, że nie możecie znaleźć pracy? (90) Kurczę, jeżeli proszę w ogłoszeniu o wpisanie konkretnego tematu w mailu, to... Poszukujący pracowników praca w domu (4) witam, jestem tutaj nowa i chciałbym poznać Wasze opinie na temat pracy w... monikapol delphi obóz pracy! (8) Delphi to obóz dobry żeby sprawdzić swoja psyche. traktują ludzi jak śmieci... nina Doświadczenie + status studenta???!!!! (8) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/asystent-ds-windykacji-nalezn... kpina Hotel Rezydent Sopot (9) Czy ktoś pracował w tym hotelu, ew. był na rozmowie ? Szukają recepcjonistki.... flora Uwaga na sklep SANDRIAN w Gdyni (2) Chcialabym ostrzec przed sklepem w Gdyni, Sandrian. Pracowałam tam. Na... Były pracownik