PAJACYKI - czyli coś na poprawę humoru (22) Pomyślałem sobie, że nie ma sensu się wkurzać, jest jak jest, trzeba robić... Bronski sunreef yachts (htep polska) - dział marketingu (1) Czy ktoś orientuje się jak wygląda rekrutacja? Chodzi mi o dział marketingu.... bronk atrakcyjne wynagrodzenie czyli ILE? (19) w ogłoszeniach często pojawia się ta formułka, na rozmowie i tak pada pytanie... ddd
Pomocnik Montex Offshore (4) Czy ktoś dzwonił w sprawie tego wczorajszego ogłoszenia ? Bo zastanawiam się... Damian Praca w aegon jako specjalista ds sprzedazy..ktos moze wie cos o tej firmie?? (4) Ide jutro na rozmowe do nich. Ktos moze wie cos o tej firmie. Jaka umowa na... Ala Hercmed? (2) Witam, od jakiegoś czasu "Hercmed" poszukuje telemarketerów. Nie ukrywam, że... ola Junic, knajpa w Sopocie-czy coś wiecie na jej temat? (1) Proszę o informacje,w miarę możliwości.Jeśli też można coś na temat Pasibrzucha. as czy ktoś coś wie o tej firmie? produkcja kokoszki? (2) czy ktoś wie co to za firma?... marek Narzekanie berobotnego (12) Jestem młodą (24) osobą zaraz po studiach (mniejsza o to jakich:... Marcin Parodia ochroniarska (7) W firmach ochroniarskich większość pracowników to byli milicjanci,... max SECURITY - jakaś parodia , ktoś chyba żarty sobie robi ??? (3) To ma być ochrona ???? Takie wymagania : - niekaralność - orzeczenie o... zdziwiony Co myślicie o tym ogłoszeniu? (7) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/staff-to-work-in-a-hotel-and-... ewa Praca listonosza (11) Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w pracy listonosza ? marcin Empik (2) Słyszałem dużo złych rzeczy na temat pracy w empiku. Czy ktoś moze pracował... Bezrobotny Proelectric (2) Czy ktoś tam pracował i podzieli się wrażeniami?? mila ZOO KARINA markety zoologiczne - poszukuje pracowników (3) dlaczego tyle miesięcy ciągle poszukują do tak prostej pracy? Aplikowałem tam... Gdańsk KURONIÓWKA i co dalej? (18) W piątkowo-sobotnią noc chciałem "podrzucić" pewien temat, bo sam... Bronski Farmacol. Osowa (7) ktos pracowal albo pracuje w tej firmie? jakie opinie?zarobki?jaka atmosfera? Artur PAW Systemy Zabezpieczeń (2) Niby wszystko w porządku, firma daje umowę o pracę na czas próbny, potem... Rieux Przekręt? (11) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/poszukuje-10-osob-ogl5578765.... Jan