Protrade Gdynia Krzywoustego (7) Witam Będę wdzięczna za opinie na temat pracy w/w firmie. Chodzi mi o... zainteresowana Do obsługi allegro zdjecie sylwetki?? (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/osluga-aukcji-allegro-wystawi... xxxx First data (1) Witam! Czy ktoś może orientuje sie jakie SA zarobki i warunki w First Data???... Gabi
Auto-tex...?Doświadczonego mechanika samochodowego zatrudni firma ? (4) Gość dobrze placi i zawsze na czas a dobrze to znaczy mechanik moze zarobic... Jacek-Balcerek Flextronics (2) Szukam pracy gdzie kolwiek , i zastanawiam sie nad praca na produkcji. Proszę... mpp SWISSMED - Przychodnia Jaśkowa Dolina (3) Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Nie jestem z Gdańska i chciałabym... Pacjentka ciąża i praca na infolinii - co sądzicie? (26) 8h przed komputerem, wrzeszczący klienci, brak możliwości odejścia od kompa w... Aneta magazyn dąbrowa (3) hej, zauważyłam, że tu w ogłoszeniach na trojmieście często pojawia się... xyz bezpłatne praktyki w urzedzie skarbowym (20) czy warto 3 miesiące za darmo pracować? widziałam ogłoszenie i nie wiem czy... Bezrobotna praca dla niepełnosprawnych (4) Mam orzeczenie o niepełnosprawności stopnia umiarkowanego. Macie jakieś... Basia sprzatanie dezynfekcha szpitala wrzeszcz (1) czty ktos z was pracowal tam moze? jakie zarobki wiem tyle tyle ze impel... cccc PPU "Arch-Bud" sp. z o.o. (1) witam jest może ktoś kto pracował dla tej firmy ? bo widzę ze jest... Max kolonko PIK S.C. (1) PIK S.C. z Kartuz praca na terenie Stoczni Gdańskiej, czy ktoś zna tą firmę? monter Kancelaria Adwokacka Kruża i Wspólnicy (1) Witam wszystkich serdecznie. Czy któraś z Was brała może udział w rekrutacji... ~~~~ czy kelnerce/kelnerowi zalicza sie do zarobkow (6) napiwki ??? jeżeli tak to dlaczego pracodawca nie odprowadza od tego... cnc wiecie ostatnio pracodawcy castingi robią (1) Witam spełniam warunki w\w ogłoszeniu i mam pytanie czy pani robi casting czy... yopas kasjerka (3) byłam zatrudniona na okres swiąteczny i przedłużyli mi umowe potem na... madziulka_25 Staż z UP... (5) Witam, pytanie głównie do osób zarejestrowanych w Urzędzie Pracy, które... Banana Urlop przysługujący mi ... pomocy (20) Koledzy i koleżanki potrzebuje pomocy ... Zanim pójdę do kadrowej chciałabym... kruszyna Jak najprościej dojechać komunikacją miejską do centrum dystrybucyjnego Lidla w Rusocinie? (8) witam jade dziś na rozmowe w sprawie pracy będe jechac z Gdyni czy coś... o0oannao0