Prace hydruliczne

Szukam hydraulika, który przeniósłby rurę od kanalizacji pod geberit przy zachowaniu odpowiedniego spadku. Zależy mi również na przeniesieniu instalcji podłaczenia kranu tak aby był na środku wanny. oraz przesunięciu grzejnika.
Jaki jest koszt takiej robocizny. Proszę o osoby, które się znają o kontakt.
Jaki byłby koszt każdej poszczególnej pracy. Jakby ktoś chciał mam rysunki poglądowe, które pozwolą obrazowo zobacyzć co dokładnie chcę, aby było zrobione.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prace hydruliczne

Średnia cena to 120 zł za punkt a w przypadku baterii 170-200 zł podobnie jest w przypadku kanalizacji.
W przypadku przeróbek w gotowych łazienkach należy doliczyć jeszcze prace wykończeniowe jak ponowne wklejenie glazury lub wykonanie zabudowy.
Jeżeli chodzi o grzejnik zależy czy posiada on zawory powrotu w przeciwnym wypadku należałoby spuścić wodę lub zamrozić rury co znacznie zwiększa koszty.
Jeżeli byłaby pani zainteresowana proszę o kontakt w celu dokonania dokładniejszej wyceny.
Mój adres
markus-70@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...