Doskonale ! (1) Mimo że na rynku jest mnóstwo sklepów jubilerskich oferujących biżuterię... Agnieszka SUPER JUBILERZY (1) Trochę historii. W rodzinie mojego Ojca każdy potomek męski musiał mieć to... Edward Szmit Firma Godna Polecenia!!! :) (1) Nie będę się rozdrabniał... POPROSTU SWIETNA ROBOTA I BARDZO DOBRE PODEJSCIE... Maciej Prokudo
świetni faceci (1) na prawdę wykonali świetną robotę !! chcą konkretnych informacji czego... dziękuję Zdecydowanie polecam (1) Z V&M-art otrzymałam pierścionek zaręczynowy. Noszę go codziennie od ponad... Ewelina uznanie dla wykonania zamówienia (1) Wyrażam swoje uznanie dla wykonania pierścionka na zamówienie , wkrótce... Gdansk REWELACJA! (1) Przyznam, że podczas wybierania obrączek byliśmy bardzo wybredni. Ze... nesseczka super! polecam! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obrączek jakie niedawno odebraliśmy :) Obsługa... Monika Obrączka i pierścionek zaręczynowy:) (1) Nasza historia z tym jubilerem zaczęła się od Narzeczonego, który znalazł... Marta Złote obrączki (1) Właśnie odebrałem zamówione obrączki. Efekt rewelacyjny. Kolor, wzór,... Adam Polecam (1) Zamówiliśmy u Panów nasze obrączki ślubne i...nie mogę się nadziwić bo są... M&M Polecam (1) Zgłosiłem się do pracowni Vimart w poszukiwaniu pierścionka zaręczynowego,... Robert Polecam! Jubiler od zadań specjalnych! (1) Zgłosiłam się do Panów V&M-art z problemem, chciałam powiększyć obrączkę.... Agnieszka V&M-art Pracownia złotnicza (1) Swego czasu wystawiłam już opinię, jednak nie mogłam oprzeć się ponownemu... Kate... :) (1) Jestesmy ogromnie zadowoleni z usług pracowni V&M ART. Panowie są przemili,... Aga Pierścionek zaręczynowy (1) Ostatnio odebrałem zamówiony pierścionek. Wykonano go dla mnie szybko, w... Jacek zmniejszanie pierścionka zaręczynowego (1) W pracowni m&m-art zmniejszałam swój pierścionek zaręczynowy. Cena była... Maggie Prawdziwi fachowcy! (1) Zamówiliśmy u Panow z vimart pierścionek zaręczynowy i obrączki z białego... Malgorzata i Jaroslaw Eheringe- Meisterstücke von vimart! (1) Ein Goldschmied der uns gewünschte Eheringe hergestellt hat. Ein Fotoausdruck... Malgorzata und Jan V&M ART (1) We got our wedding rings made there a couple of years ago and even now we... MON