WIELKI POZYTYW !!! (1) Pięknie wykonane obrączki,miła obsługa !!! GORĄCO POLECAM !!!!!! Sylwia Bardzo profesjonalna obsługa i piękne obrączki (1) Zamówiliśmy obrączki wg własnego projektu z białego złota. Bardzo zależało mi... prawie żona Profesjonalna obsluga (1) Pracownicy firmy profesjonalnie traktują klienta, doradzają. Szybko dokonują... Zadowolona
... (3) Korzystałam z usług ponad dwa lata temu, jak zepsuła się obrączka (wzór 0-61)... Justyna Fajni Panowie dwaj:) (1) Polecam wszystkim wybrednym. Mamy śliczne obrączki. Panowie tworzą dobrany... Ta od tej grubszej obrączki ;) Pełna satysfakcja ;) (1) Fachowa obsługa, z nieco skrzywionym poczuciem humoru :P. Panowie wszystko... Jura Bardzo polecam! (1) Otrzymałam świetnie wykonaną biżuterię! Mimo, iż panowie mają złośliwe i... Marta Giganci ze zlota!!! (2) Bardzo profesjonalnie zrobiony na zamowienie pierscionek-obsluga oki-cena... holek Polecam :) (1) Polecam za profesjonalne wykonanie naszych obrączek wg. wymyślnego wzoru.... Marta przeprosiny (1) Przepraszamy naszych Klientów!!! Nasze żarty mogą być nie raz irytujące... wojciach polecamy, ale.. (2) Na początku napiszę że jak najbardziej polecam, ale jest kilka "ale", które... Ola Solidna firma! (1) Gorąco polecamy tę firmę, jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonania obrączek-... Iwona Suuuuuuuuuper!!! (1) Przesympatyczna obsługa,przystępne ceny,szybko wykonane zlecenie,co tu dużo... Marysia opinia pozytywna (1) Byłem kilka razy klientem pracowni. Pracuje tam dwóch miłych zawsze... paweł f. Zdecydowanie polecam (1) Polecam zdecydowanie usługi Panów jubilerów!! Robiliśmy obrączki ślubne.... Paweł i Żona :) REWELACJA!!!! (1) Fachowa ale i mega miła obsługa!!! Panowie przesympatyczni, podchodzą do... Kaja Miła i fachowa obsługa!! (1) Byłam tam już wielokrotnie, czy to z naprawą biżuterii, czy z odświeżeniem... Karolina Polecam!! (1) Bardzo gorąco polecamy w/w pracownię. Zamówiliśmy obrączki na 1.5 tygodnia... karolina i michal Super, super. super (1) Jestem zachwycona profesjonalizmem z którym się spotkałam współpracując z... anula Swietna pracownia (1) Udałam sie tam w celu naprawy i wyczyszczenia moich "znoszonych" złotych... Anna Wolańska