Najlepsza kancelaria od spraw rodzinnych (2) Mogę z czystym sumieniem polecić tę kancelarię wszystkim mającym kłopoty... Rafał profesjonalna pomoc prawna (2) Polecam wszystkim matkom mającym problem z uregulowaniem kontaktów dziecka z... Edyta Polecam! (1) Szczerze polecam. Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową połączoną z... Katarzyna
DZIEKUJE (2) Bardzo dziękuje pracownikom kancelarii Legal Salutaris,a w szczeólności Panu... Magdalena Ogólnie nie polecam (1) Przed wszystkim stawka jest bardzo niska. 7brutto/godz to śmieszne pieniądze.... Milena dostałem 12 tys. za nic (1) koleś nie zauważył czerwonego i uderzył w tył mojego auta. W sumie to byłem 2... tomtom Miło i sympatycznie (1) Polecam jeśli ktoś chce wyjechać w pewne miejsce pracy za granicę! Dorota Wszystko OK. (1) Wszystko OK. Piuu PRAWDOPODOBNIE NAJLEPSZA LOKALIZACJA BIUROWA W CAŁYM TRÓJMIEŚCIE (1) PRAWDOPODOBNIE NAJLEPSZA LOKALIZACJA BIUROWA W CAŁYM TRÓJMIEŚCIE Jan Godny polecenia (1) Pełen profesjonalizm Robert Usługi godne polecenia (1) Usługi godne polecenia Edward Ogólnie OK (1) Korzystałam kilka razy, jest ok. Pomogli załatwić sprawy. Cenowo przystępni.... IME POLECAM! (1) Profesjonalizm w każdym calu, a jeśli to komuś nie wystarcza, dodatkowo jest... Beata Godne polecenia! (1) Dobrze zainwestowane pieniądze Uczestnik Nie kompetencja (2) Beznadzieja...a miało być tak pięknie, przedstawiciel zjawił sie nie wiadomo... pokrzywdzony Sprawna rekrutacja (1) Dzięki pomocy HR Crew udało się szybko znaleźć pracowników, których... Bartek Polecam! (1) Pani Adwokat prowadziła dla mnie i mojego wspólnika sprawę o zapłatę w... Ja Nie polecam (1) Nie polecam, zero kultury osobistej, ani Dzień dobry ani Do widzenia, akt... Klient Pełen profesjonalizm (1) Usługa została bardzo porządnie wykonana. Mariusz Bardzo nie polecam. (1) Proponują stawkę ok. 6,40 zł brutto za godzinę bardzo ciężkiej pracy.... Białogłowa777