godny polecenia notariusz w Sopocie (1) Współpracując z Panią Notariusz od dłuższego czasu mogę ją polecić wszystkim... r. pr. Tomasz Sadowski żenująca obsługa (2) Niestety miałem jakiś czas temu okazje zapoznać się z tą agencją pracy.... Bartek BK Konsulting (1) Jestem bardzo zadowolony z świadczonych usług przez firmę BK konsulting , a... Śliwers Pic.
Aneta Łopatka - opinia (1) Prfesjonalne podejście do tematów. Zawsze sprawnie, terminowo. Dodatkowo... Aneta Łopatka polecam serdecznie Panią notariusz (1) Bardzo miła Pani notariusz, w przystęny sposób tłumaczy, sprawę załatwiłam w... Katarzna W. dobry adwokat od rozwodów (1) według mnie to najlepszy adwokat od rozwodów w Gdańsku. Pani mecenas... marbor Obsługa Focus (1) Sprawa dotyczyła obsługi po kolizji drogowej. Ubezpieczyciel chciał mi... Anna Dziekuję tej Kancelarii (1) nie wiem z jaka firma panstwo którzy piszą złe opinie wspołpracowali ale... Halina-zadowolona klientka ona - opinia (1) bardzo solidny i konkretny adwokat ona Zdecydowanie polecam (1) Na temat kancelarii Stigma Office mogę wypowiedzieć sie w samych... Jolanta Zdecydowanie NIE ! (1) W skrócie: - brak pełnego wynagrodzenia za pracę (jakieś 30 godzin pracy... Pracownik Szczerze polecam (2) Polecam podjęcie współpracy z firmą Partner Dla Firm. Biznesowo dali poznać... Karolina Bardzo dobry partner (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy. Firma szybko, skutecznie i za umiarkowane... Piotr Borkowski Wszystko super (1) Profesjonalna obsługa. Telefonicznie umówiłam się na spotkanie i radca prawny... Katarzyna Najlepsza agencja w trójmieście! (1) Prowadzę działalność około 70 osób. Co miesiąc zatrudniam poprzez agencję na... INTERPLASTIC - Jan Żółtowski Polecam. (1) Chciałbym polecić usługi firmy JOBHOUSE. Zlecenia są wykonywane szybko i z... Aleksander Mach POLECAM !! (1) Atrakcyjne oferty pracy oraz miła i profesjonalna obsługa GODNA POLECENIA !! AC Polecam :) (1) Do długich poszukiwaniach odpowiedniej niani,zgłosiliśmy się do agencji... Basia i Radek Doskonała wiedza merytoryczna (3) Pan Mecenas posiada wprost niesamowitą wiedzę merytoryczną, spokojne... Karolina Jobhouse to pewny partner!!! (1) Współpracujemy z Panią Natalią Bogdan od dawna. Zawsze jest zaangażowana i w... Bartek Cnota