Polecam!! (1) Pan Tomasz jest konkretny, dociekliwy i przede wszystkim bardzo pomocny.... P.S. Polecam !!! (1) Zdecydowanie polecam. Nie tylko skutecznie, ale przed wszystkim uczciwie i z... Ania Polecam (1) Agencja ma swoje wady (np. o wyjeździe człowiek dowiaduje sie 3 dni... Spawacz
Super teksty (1) Pani Andżelika od dłuższego czasy pisze dla mnie testy nie tylko na strone... Iwona Bez problemu - wszystko pozytywnie (1) Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Pomagali mi przy procesie o odzyskanie... Mariusz Bardzo niemiła obsługa (1) Zdecydowanie nie polecam - konsultantki telefoniczne - sekretarki - nie wiem... Potencjalny klient Polecam (1) Dziękuję Panu Mecenasowi za podejście rzetelne i pełne kultury. W trudnej... Anna na razie nie polecam (1) No coż, na razie nie moge napisac takich superlatyw jak poprzednicy, bo o ile... rozczarowana jak najbardziej polecam (1) Pani z sekretariatu - rewelacja. Byłam świadkiem jak jednemu klientowi... Agnieszka Rzetelność i cierpliwość (1) Bardzo rzetelnie przygotowane umowy i bardzo wiele cierpliwości dla klientów... Elżbieta godny polecenia (1) bardzo konkretna, zorganizowana i co najważniejsze skuteczna kancelaria a... Błażej - rest Q-rczak Anna - opinia (1) Witam, polecam kancelarię Paragraf w Gdańsku Pani Mecenas Pazur. Do Pani... Anna Kancelaria godna polecenia! (1) Miła i profesjonalna obsługa! Polecam! Zofia bardzo dobra kancelaria (1) Nie zgadzam się z wcześniejszą opinią. Korzystałam z usług Pani notariusz i... E. najlepsza (1) profesjonalna, błyskotliwa, szybka w działaniu, konkretnie do celu, nie znam... klientka Zadowolony Klient!!! (1) Kancelaria Prawna godna polecenia. Korzystam z usług tej kancelarii i jako... Marcin Kuziński /Restauracja Pan Polecamy w 100% (1) Bardzo skuteczni. Pełen profesjonalizm. Kancelaria zdecydowanie godna polecenia. Klienci z Gdańska Poprawa CV i Listu motywacyjnego (1) Ostatnio skorzystalam z oferty Personii dotyczącej poprawy cv i listu... Martyna Rzetelna firma, dobra jakość, przystępna cena (1) Korzystałam z usług firmy w sprawie przeciwko trójmiejskiemu operatorowi... Izabela Diagnoza potencjału (1) Mogę z całą pewnością polecić firmę Personia, ponieważ korzystając z usługi... Tadeusz