Najlepsza agencja pracy (1) Ja jestem zachwycony praca agencji. Profesjonalna i miła obsługa. Moim... Pawel Polecam (2) Szybka i profesjonalna obsługa, poparta dużą wiedzą z zakresu prawa, gorąco... Zadowolona Klientka Szczerze polecam (1) Korzystałem z usług kilu kancelarii, ale dopiero tam spotkałem się ze... PR
Skuteczny prawnik (1) Dzięki pomocy tej kancelarii zakończyłem sprawę, która ciągnęła się od lat i... Marcin z Sopotu Wszystko bez problemów (1) Pracowałem na inwentaryzacji, nie napotkałem żadnych problemów, wypłata w... me RAKIETA (1) OD PRZEKAZANIA DOKUMENTÓW MIAŁEM WYROK O ZAPŁĄTĘ W 9 DNI a podobno sądy... MIchał BI.. (1) okropieństwo, przyjmuja na umowę zlecenie obiecują prace stałą po 6... tymczasiak Bardzo życzliwa, skuteczna Pani Mecenas (3) Dzięki niej szybko udało się załatwić sprawę. Honorarium nie takie straszne. xXx pełen profesjonalim... (1) ... począwszy od telefonów, w celu uzyskania potrzebnych informacji... jak... gbb Bardzo niemiła obsługa (1) Nie polecam. Nie szanują, lekceważą klienta. Pani pośrednik w trakcie rozmowy... niezadowolony klient Profesjonaliści (1) Z usług Kancelarii korzystałam dwukrotnie (rozwód i podział majątku). Ludzie... Zuzanna Majewska OK!!! (1) Spokojnie polecam innym. Jak się okazało bardzo fachowo. No i przystępnym... Maja POLECAM (1) Wszystko w jak najlepszym porządku! Warunki bardzo dobre, atmosfera w pracy... Ola Szkolenie (1) Konkretnie, rzeczowo, polecam szkolenie z zarządzania czasem. Hubert Polecam (1) Polecam, pieniądze w porządku, warunki super. Wyjazd do Szwecji bez problemów Sławek Pani Anna Rutkowska-Gałędek (1) Jest bardzo kompetentną osobą, bardzo konkretną, ale z "ludzkim" podejściem.... emi polecamy (1) Bardzo polecamy PAP. Kasa OK, warunki ok- pierwszy raz mieliśmy saune w hacie... Patryk i Piotr opinia (1) Wcześniej pracowałam przez inną agencję i mogę powiedzieć, że tutaj jest... Kasia Opinia po rozwiązaniu umowy (1) Mialem okazje pracowac u nich niespełna 5 miesiecy. Na pierwszej rozmowie... Mareeek Polecam (1) Pani adwokat bardzo konkretna, świetnie znająca sę na swojej pracy,pomocna i... Iza