Skutecznie i z dużą dozą empatii. (1) Mecenas potrafi wgryźć się w problem, znaleźć jego sedno i zaproponować... RD POLECAM (1) Witam skorzystałam z tej kancelarii oddział w Chojnicach , obsługa bardzo... doby klient K NIE POLECAM !!!!!! (1) Nie polecam tej kancelarii, a przede wszystkim Pani Marii Paszkiewicz... Mariusz
polecam (1) Pani Mecenas jest solidna, pomocna, wyrozumiała i co najważniejsze skuteczna.... Marzena Grzegorz - opinia (2) Zadzwoniłem aby się umówić na wizytę , przedstawiłem się , jednak w słuchawce... Grzegorz uczciwa agencja (1) mozna polecić jako pracodawce dotrzymującego obietnic Roman Profesjonalizm na najwyższym poziomie (1) Serdecznie polecam kancelarię Pana Notariusza Wojciecha Kondrackiego. Razem z... Joanna i Marcin Szkolenie (1) Gorąco polecam! Maximum praktyki, świetna atmosfera i otwarci ludzie. Na... karolina w. Profesjonalnie, terminowo, szybko (1) Nic dodać, nic ująć. Szkolenie pracowników na budowie przeprowadzili w... Lucjan Perfekcyjne szkolenie:) (1) Serdecznie Polecam! Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia, warsztat... Kasia Świetne szkolenia! (1) Miałam okazję po raz kolejny brać udział w szkoleniu w Personii i kolejny raz... Kasia Apteka Bursztynowa - opinia (2) Poprosiliśmy ich o pomoc po tym, gdy nasze dotychczasowe biuro popełniło masę... Apteka Bursztynowa Sylwia - opinia (1) Panią notariusz poleciła mi koleżanka i nie żałuję że skorzystałam. Pani... Sylwia Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam Panią Mecenas Matyldę Pruchniewską! Niespotykane w... Edyta J. Kancelaria na poziomie. (1) Miałem przyjemność sporządzić akt notarialny zakupu mieszkania u Pani... Piotr Profesjonalna Kancelaria (1) Znakomita jakość merytoryczna aktów i co niezwykle ważne - skrupulatność. mec Sprawa o rozwód i podział majątku (3) Polecam bardzo usługi prawne Pana Andrzeja Krysiewicza i jego kancelarii!... Joanna Przybylska Pełen profesjonalizm (2) To jest dopiero kancelaria ! Panowie Mecenasi czuwali nad moją sprawą od... Zadowolony klient Solidna firma (1) Profesjonalizm i solidność to cechy wyróżniające firmę MAX-RAY i pana... Magdalena Rabczuk Omijajcie szerokim łukiem! (1) Notariusz nie ma pojęcia jak działają księgi wieczyste, nie wie jak... klient