może być (1) Mam podobne odczucia jak przedmówczyni, co do Pani która ze mną prowadziła... J. Dobre szkolenie, godne polecenia (1) Mam za sobą kilka szkoleń z różnych dziedzin, jednakże w Personi byłem... Wojtek polecam :) (1) znalazłam ofertę pracy od JobHouse w ogłoszeniach. Wszystkie formalności... orzech
fajny gość z tego adwokata (1) mogę polecić tego adwokata, ponieważ moje sprawy poprowadził bardzo dobrze,... zadowolony klient a ja POLECAM (2) Korzystałem z usług w tematach związanych z moimi problemami ze wspólnotą... mario Adwokat Rafał Bednarczyk (1) To adwokat z powołania i z pasją do tego co robi. Doskonała wiedza... Cezary klient Polecamy notariusza (1) Pani notariusz jest godna polecenia. Pomogła rozwiązać naszą trudną sprawę,... Tomasz Buszta Super obsługa (1) i miła atmosfera, bez fanfaronady i górnolotnego klimatu. Po prostu ludzkie... Jolanta Piesik ..... (1) Jako że korzystałem z pomocy/usług różnych kancelarii mogę stwierdzić... Robert Skuteczny Radca (1) Miałam okazję skorzystać z usług Pana Krzysztofa z polecenia znajomych,... Grażyna skuteczny prawnik (1) skorzystałam z usług Pani Mecenas w dwóch sprawach - rozwód i majątkowej. W... Elżbieta P. Paweł S - opinia (1) Młody, ale fachowy zespół. Rekrutacja została przeprowadzona zgodnie z... Paweł S Polecam (1) W maju tego roku miałam wypadek samochodowy, którego konsekwencje odczuwam do... Katzryna S. Niewyplacalni (1) Firma nie konczy wspolpracy na procesie rekrutacyjnym przez caly okres pracy... Janusz Polecam (1) Odszkodowanie zostało poprowadzone bardzo dobrze. Dostałam tyle pieniążków... Grażyna Gdańsk Polecam (1) Odszkodowanie zostało poprowadzone bardzo dobrze. Dostałam tyle pieniążków... Grażyna Gdańsk Najlepsza Kancelaria Notarialna w Trójmieście (1) Korzystam z usług tej Kancelarii przynajmniej od czterech lat.Zawsze spotykam... Krystyna Adamska Polecam - sama sprawdziłam (2) Po kontroli z Inspekcji Pracy potrzebowaliśmy szybkiej pomocy w sprostaniu... Barbara negatywna (1) Piotr Langowski-osoba zaufania publicznego,czuwa aby czynnosci notarialne... Jolanta Grabowska Polecam ! (1) Dzisiaj po raz pierwszy odnalazłam przypadkowo stronę Personii w Internecie i... Katarzyna