coś innego (1) Korzystałam z usług różnych prawników, ale Ci gwarantują naprawdę super... biznes club Obsługa firmy (1) kancelaria stigma office od niedawna obsługuje moja firmę pod katem... xXx WSZECHSTRONNA WIEDZA, PROFESJONALIZM, RZETELNOŚĆ, KREATYWNOŚĆ I SKUTECZNOŚĆ. (1) Pani Małgorzata Lipińska została mi polecona przez moją znajomą jako osoba... Ewa P.
wycena przedsiębiorstwa (1) całość prac wykonana zgodnie z założonym terminem - częsta inicjatywa ze... Michał S. Kompleksowa obsługa (2) Spółka PL Consulting wykazała się profesjonalną i kompleksową obsługą całego... Wojciech sprawa w Sądzie Pracy (1) Kancelaria prowadziła sprawę z moim byłym pracodawcą - Kredyt Bankiem S.A.... Monika Z. polecam (1) Jesteśmy klientami Kancelarii Konsens od dwóch lat, korzystamy z kompleksowej... "WUŻ" Port and Maritime Services Spółki (1) Pan Mecenas świetnie porusza się w sprawach związanych ze spółkami. Świetnie... Zadowolony Notariusz godny polecenia (1) Z usługi skorzystałem wczoraj. Dwa dni wczesniej bez problemu uzgodniłem... Kris Radek - opinia (1) Fajna kancelaria, tylko trochę się naczekałem - profesjonalne podejście,... Radek Polecam (1) W Panem Krzysztofem wspólpracuje juz dłuższy czas, w wielu róznych sprawach.... Marek życzliwośc (2) Polecam wszystkim Panią Matyldę Pruchniewską jako wyjatkowo życzliwego i... krystyna degutis Dziękujemy za kochaną nianię (1) Skorzystaliśmy z pomocy Agencji i nie żałujemy. Polecone panie okazały się... rodzice Weronisi RRR - opinia (1) Mało operatywna RRR Poszukuję osób, które również były pokrzywdzone przez tą firmę!! (1) jak w temacie. Wypowiadają umowy bez żadnej komunikacji z nami klientami jak... Pokrzywdzona Nigdy nie poleciłbym tak funkcjonującej firmy (1) Przecież dumnie brzmiące "CENTRUM ODSZKODOWAŃ TARCZA" To jeden wielki burdel,... ta, żeby mnie jeszcze nęgali.... !!!Tragedia!!! (1) To jakaś żenada!!! Trafiłem tam po reklamie w radio. Na miejscu okazało się,... Tadeusz DOBRY WYBÓR !!!! (1) Fachowa i kompetentna obsługa, miły kontakt. Niania spełniła oczekiwania,... Beata zdecydowanie nie polecam (1) To był mój pierwszy kontakt z biurem notarialnym i baaaardzo się zawiodłam... nie wierzę w przypadki super (1) O Personii usłyszałem kiedy zacząłem szukać pracy. Na spotkaniu miła pani... michał