super (1) O Personii usłyszałem kiedy zacząłem szukać pracy. Na spotkaniu miła pani... michał Spoko (1) ładne biuro, fajna obsługa i oferta pracy nawet nawet frankoś Weronika - opinia (1) Nasza firma od dawna poszukiwała osoby, która zajmie się redagowaniem... Weronika
Masakra (1) Ludzie nie dajcie się oszukać tej firmie!! pozytywne komentarze to oni chyba... ODRADZAM!! Polecam! (1) Trafilam do pani Mecenas z polecenia. Poszukiwałam skutecznego i przystepnego... Aneta Profesjonalnie (1) Nie spotkalam sie jeszcze z tak wspaniałymi prawnikami na samo dzien dobry... grazyna Mariusz - opinia (1) Pani Andżelika od bardzo dawna pisze teksty dla naszej firmy. Jest szybka i... Mariusz Pomocne, przydatne teksty. (1) Bardzo oryginalne teksty na strony internetowe. Pomysłowy katalog oraz... Andrzej Adamowicz Polecam (1) Korzystalam z uslug Pani prawnik w 2011r i wszystko bylo jak najbardziej w... M Profesjonalistka w każdym calu (1) nic dodać nic ująć szczęśliwa rozwódka profesjonalnie (1) Byłam w pełni zadowolona z obsługi kancelarii. MI przydatne szkolenie, ciekawy program (1) Byłam na szkoleniu z komunikacji z partnerem, rozmowy o uczuciach. Szkolenie... Anna Skuteczny, polecamy (1) Na podstawie sposobu prowadzenia sprawy mojej i moich rodziców, możemy śmiało... Zadowoleni klienci Rumia pozytywna (1) Skorzystalem z usług notariusza Pana Cezarego Pietrasika. Podpisywałem w... Adam aldona - opinia (1) Pani Malgorzata Lipinska jest bardzo dobrym mecenasem , wygralam dzieki jej... aldona Jestem Bardzo Zadowolona (1) Bardzo miła atmosfera, panowie są przesympatyczni i profesjonalnie podchodzą... Gdańszczanka bardzo przyjemne miejsce (1) Pani Notariusz fachowa, konkretna i bardzo miła. Kasia Pełen profesjonalizm (1) Z usług firmy Tarcza korzystałem w zakresie czyszczenia BIK i jestem bardzo... Radek Pełen profesjonalizm (1) polecam tą kancelarię głównie z uwagi na sposób obsługi oraz rzetelność jej... w Profesjonalizm (1) Profesjonalne podejście do klienta. Wszystkie informacje ( koszta, dokumenty)... Paula K.