Jacek Walesek - opinia (1) Bardzo dobry, profesjonalny i skuteczny prawnik. Jacek Walesek bardzo kiepska komunikacja (1) poprosilam Pnia notariusz o przeprowadzenie sprawy spadkowej po moich... Kasia Pozytywne zakończenie sprawy (1) Sprawa zakończona pozytywnie. Pozwoliła mi Pani przetrwać ciężkie chwile.... M
Polecam (1) Dzięki świetnie poprowadzonej sprawie oszczędziłam sporo pieniędzy - za co... Małgorzata dobra kancelaria, dobre usługi (1) jedynie co powinni poprawić to obsługe klienta - ich klientami był mój syn i... Zbigniew Polecam (1) Cieszę się, że wybrałam tą firmę. Usługa wykonana rzetelnie i w uzgodnionym... Anna profesjonalna obsługa, niskie koszty, zysk czasu (1) Nigdy wcześniej nie słyszałam o usłudze zewnętrzny sekretariat, podeszłam do... JK Profesjonalna obsługa (1) Korzystamy z usług tej Kancelarii od kilku lat i jesteśmy zadowoleni.... Zadowolony klient Szybka i fachowa pomoc (1) Skorzystalismy z uslug firmy kilka dni temu. Szybka i fachowa obsluga,... Polish Connection Sp z o.o. firma inna niz wszystkie (1) Polecam szczerze. Aktualnie jestem na kontrakcie w Szwecji. Bardzo dobra... Piotr Pradzynski Bardzo dobry projekt aktu notarialnego (1) Po wielu wizytach w różnych kancelariach notarialnych, tutaj udało się... Marian Matuszyński wysokie odszkodowanie (1) Witam, jestem bardzo zadowolony z obslugi firmy. Mialem zlamana reke w... Adam Krzysztof - opinia (1) kompetentni pracownicy, dobry kontakt z klientem - zarowno telefoniczny, jak... Krzysztof Jestem bardzo wdzieczny (1) Bardzo dobry specjalista, szybko pomógł wypełnić wszystkie dokumenty i... Taras Tymtsias polecam (1) witam ,,,,,moge z czystym sumieniem poleciec te szkole robilam kurs asystenki... jw Taa (1) Miła obsługa, ale: - niski zarobek na pracach - "100 lat" czekasz na... qui Pełen profesjonalizm (1) Polecam wszystkim chętnym szkolenia w tej firmie,ciekawie prowadzone zajęcia,... Karol POLECAMY (1) Z czystym sumieniem możemy polecić innym klientom Kancelarie Pana... małżeństwo z Gdańska Nie polecam (1) O umówionym spotkaniu Pan Adwokat zapomniał. Na następne się spóźnił 20... Była klientka Polecam wszystkim ! (1) szybko i skutecznie załatwili moją sprawę. Mają świetnych prawników, wiedzę... kasia