Pomocne, przydatne teksty. (1) Bardzo oryginalne teksty na strony internetowe. Pomysłowy katalog oraz... Andrzej Adamowicz Polecam (1) Korzystalam z uslug Pani prawnik w 2011r i wszystko bylo jak najbardziej w... M Profesjonalistka w każdym calu (1) nic dodać nic ująć szczęśliwa rozwódka
profesjonalnie (1) Byłam w pełni zadowolona z obsługi kancelarii. MI przydatne szkolenie, ciekawy program (1) Byłam na szkoleniu z komunikacji z partnerem, rozmowy o uczuciach. Szkolenie... Anna Skuteczny, polecamy (1) Na podstawie sposobu prowadzenia sprawy mojej i moich rodziców, możemy śmiało... Zadowoleni klienci Rumia pozytywna (1) Skorzystalem z usług notariusza Pana Cezarego Pietrasika. Podpisywałem w... Adam aldona - opinia (1) Pani Malgorzata Lipinska jest bardzo dobrym mecenasem , wygralam dzieki jej... aldona Jestem Bardzo Zadowolona (1) Bardzo miła atmosfera, panowie są przesympatyczni i profesjonalnie podchodzą... Gdańszczanka bardzo przyjemne miejsce (1) Pani Notariusz fachowa, konkretna i bardzo miła. Kasia Pełen profesjonalizm (1) Z usług firmy Tarcza korzystałem w zakresie czyszczenia BIK i jestem bardzo... Radek Pełen profesjonalizm (1) polecam tą kancelarię głównie z uwagi na sposób obsługi oraz rzetelność jej... w Profesjonalizm (1) Profesjonalne podejście do klienta. Wszystkie informacje ( koszta, dokumenty)... Paula K. Bardzo dobra agencja (1) Bardzo miłe babeczki tam pracują. Zgłosiłam sie tam z koleżanka na hostesse.... Gosia super kancelaria (2) Pragne polecic kancelarie prawna Temida. W lutym2010 zwrocilam sie do Pani... Barbara Zarzecka-Kapuscinska MK - opinia (1) Bardzo polecam kancelarię Pana Jacka Warońskiego przede wszystkim za... MK Opinia (1) Rozważyłbym skorzystanie z usług tego doradztwa personalnego. Testy, które... Maciej bardzo pozytywnie (1) Pani Notariusz jest bardzo uprzejma, cierpliwa i kompetentna. Zdecydowanie... nika666 Pełen profesjonalizm i świetne podejście do klienta (1) Niedawno korzystałam z pomocy biura Stigma i od razu wiedziałam, że można... zadowolna klientka polecam! (1) Szybko, sprawnie, bardzo miło, profesjonalnie, dokumenty przygotowane i... Basia