Profesjonalna obsługa (1) Korzystamy z usług tej Kancelarii od kilku lat i jesteśmy zadowoleni.... Zadowolony klient Szybka i fachowa pomoc (1) Skorzystalismy z uslug firmy kilka dni temu. Szybka i fachowa obsluga,... Polish Connection Sp z o.o. firma inna niz wszystkie (1) Polecam szczerze. Aktualnie jestem na kontrakcie w Szwecji. Bardzo dobra... Piotr Pradzynski
Bardzo dobry projekt aktu notarialnego (1) Po wielu wizytach w różnych kancelariach notarialnych, tutaj udało się... Marian Matuszyński wysokie odszkodowanie (1) Witam, jestem bardzo zadowolony z obslugi firmy. Mialem zlamana reke w... Adam Krzysztof - opinia (1) kompetentni pracownicy, dobry kontakt z klientem - zarowno telefoniczny, jak... Krzysztof Jestem bardzo wdzieczny (1) Bardzo dobry specjalista, szybko pomógł wypełnić wszystkie dokumenty i... Taras Tymtsias polecam (1) witam ,,,,,moge z czystym sumieniem poleciec te szkole robilam kurs asystenki... jw Taa (1) Miła obsługa, ale: - niski zarobek na pracach - "100 lat" czekasz na... qui Pełen profesjonalizm (1) Polecam wszystkim chętnym szkolenia w tej firmie,ciekawie prowadzone zajęcia,... Karol POLECAMY (1) Z czystym sumieniem możemy polecić innym klientom Kancelarie Pana... małżeństwo z Gdańska Nie polecam (1) O umówionym spotkaniu Pan Adwokat zapomniał. Na następne się spóźnił 20... Była klientka Polecam wszystkim ! (1) szybko i skutecznie załatwili moją sprawę. Mają świetnych prawników, wiedzę... kasia UMOWA DAROWIZNY (1) PORAZ KOLEJNY SZYBKO FACHOWO I BARDZO SOLIDNIE.JAK NAJBARDZIEJ POLECAM NAWE... ADAM BARDZO ZADOWOLONY KLIENT Z młodzi ambitni profesjonalni (1) polecam team Gadomska i Haase, w sparwie dla mnie b.waznej okazali sie... piegdy Polecam (1) Polecam w 100%. Nareszcie otrzymałam pieniądze! Wszystko do tego zostało... paola Polecam (1) A ja mam zupełnie inną opinię Dzięki Tarczy Centrum Odszkodowań dostałam... Katarzyna Skrzyp Rzetelna obsługa (1) Miałam stłuczkę samochodową oraz doznałam obrażeń podczas wypadku. Zgłosiłam... Alicja nie polecam (1) nieuczciwi, spóźniają się nie dbają o dobry wizerunek firmy Karolina