Premium Apartments

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/54

Joanna Rausz - opinia (1) Z usług biura nieruchomości Premium Apartments korzystam od kilku lat .... Joanna Rausz B12 - opinia (1) Bardzo dobry kontakt , rzetelność, punktualność , fachowość . B12 P. - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Premium Apartments! Zespół w pełnić... P.
Małgorzata Wyszogrodzka - opinia (1) Moim doradcą z biura Premium Apartments była Pani Dorota Kotłowska-Ziętek. Od... Małgorzata Wyszogrodzka Jolanta - opinia (1) Pełna profeska. Każdy znajdzie coś dla siebie, na miarę potrzeb i zasobów... Jolanta Monika - opinia (1) Bardzo miło współpracowało mi się z dziewczynami z biura. To był zakup mojej... Monika Dorota - opinia (1) Bardzo polecam, profesjonalna obsługa i ciekawe nieruchomości. Bardzo szybko... Dorota Zadowolony klient - opinia (1) Jestem pod wrażeniem jakości obsługi, kompetencji oraz wiedzy Pani Moniki K.... Zadowolony klient Agata - opinia (1) Znakomite i bardzo profesjonalne podejście do Klienta. Życzliwość i... Agata Basia - opinia (1) Pani Monika Bondarczyk jest fachowcem, który przeprowadził nas przez cały... Basia