Premium Apartments

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/54

Sylwia - opinia (1) Kontakt z Panią Kamilą W. bardzo pozytywny. Gorąco polecam !!! Sylwia Janusz Kołodziejski - opinia (1) Biuro zupełnie inne niż te z którymi miałem do czynienia! Rzadko zdarza się... Janusz Kołodziejski joanna krzoska - opinia (1) Wszystko oceniam na wysokim poziomie, joanna krzoska
Pawel Bockowski - opinia (1) Najlepsza agencja z którą dzialalem Pawel Bockowski Tomasz - opinia (1) Polecam Panią Joanną Kałużną oraz agencję Premium Apartments jako całość.... Tomasz Wiktoria Lopatynska - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do transakcji. Maja duży wybór ofert. Przemiła... Wiktoria Lopatynska Anna - opinia (1) Pani Monika Bondarczyk jest bardzo profesjonalna. Prowadzi mi już kolejną... Anna Jolanta W - opinia (1) Wieloletnia współpraca z biurem pozwala mi wyrazić opinie o fachowym... Jolanta W Izabela - opinia (1) Profesjonalizm przez duże P, wspaniały kontakt, bardzo elastyczne podejście... Izabela Jerzy - opinia (1) Bardzo rzetelna firma. Od kilku lat wspopracuje z nią na rynku wynajmu i... Jerzy Anna Wasinska-Golonka - opinia (1) Bardzo profesjonalna i skuteczna obsługa! Anna Wasinska-Golonka Filip - opinia (1) Polecam serdecznie, zwłaszcza Patrycję Witucką - rewelacyjny kontakt z... Filip Karolina - opinia (1) Bardzo polecam usługi Premium Apartments. Pani Patrycja oraz pani Monika sa... Karolina Helena - opinia (1) Profesjonaliści! Wiarygodna firma i sprawnie działająca, polecam! Helena Agnieszka - opinia (1) Jedna z przyjemniejszych inwestycji dzięki obsłudze biura. Zdecydowanie polecam Agnieszka Mia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta Mia Natalia - opinia (1) Pani Patrycja prowadziła sprzedaż naszego mieszkania w Orłowie. Jej pomoc... Natalia Aleksandra - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie, profesjonalizm, rzetelne podejście,... Aleksandra Ewa - opinia (1) Agencja działa bez zarzutu. Bardzo sprawne i efektywne poszukiwania klienta.... Ewa Jolanta - opinia (1) Obsługiwał nas p. Filip Balewski. Solidny, miły, kontaktowy. Pełen... Jolanta