Premium Apartments

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/54

Małgorzata - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Agnieszkę Lenard z firmy Premium Apartments. Pani... Małgorzata Monika - ocena (1) Dziękuję firmie Premium Apartments za współpracę, a w szczególności Pani... Monika Janina - ocena (1) Firma Premium Apartments pośrednik Pani Kamila Walania jest miła ,rzetelna ,... Janina
Darek Maj - ocena (1) Jeśli szukasz rzetelnego i skutecznego pośrednika nieruchomości, Pani Jolanta... Darek Maj Angelika - ocena (1) Od kilku lat współpracuję z firmą Premium Apartments przy wynajmie nowych... Angelika Kuba - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Małgorzatą Jarosławską z firmy... Kuba Róża - ocena (1) Gorąco polecam Apartaments Premium. Pełen profesjonalizm, fachowa pomoc i... Róża Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Małgorzatę Jarosławską. Zaangażowana i kompetentna,... Agnieszka Paweł Gołębiewski - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polaecam Panią Jolantę Łukowską jako pośrednika... Paweł Gołębiewski Lol - ocena (1) Jolanta Łukowska to pośrednik, jakiego życzyłby sobie każdy! Pełna... Lol Katarzyna Malicka - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Jolantą Łukowską! To prawdziwa... Katarzyna Malicka Artur z Grudziądza - ocena (1) Już kilka lat powierzam swoje nieruchomości firmie Premium Apartments w... Artur z Grudziądza Marek - ocena (1) Bardzo polecam, zawsze szybka i sprawna obsługa. Marek Justyna - ocena (1) Polecam biuro Premium Apartments. Miałam przyjemność współpracować z Panią... Justyna Anna K - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy Najemca został znaleziony szybko, a... Anna K Aldona - ocena (1) Profesjonalizm, zaangażowanie i rzetelna wiedza dająca pewność, że powierza... Aldona Tomasz K. - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Kamilą Tuchanowską przy sprzedaży... Tomasz K. Magdalena Zawada - ocena (1) Chciałabym podzielić się moimi doświadczeniami związanymi z wynajmem... Magdalena Zawada Marek Kruszyński - ocena (1) Miałem przyjemność korzystać z usług biura Premium Apartments i z pełnym... Marek Kruszyński Marta Kochańska - ocena (1) Sprzedaż mieszkania z Panią Pauliną to czysta przyjemność. Jest nie tylko... Marta Kochańska