Premium Apartments

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/54

Tomasz - ocena (1) Polecam Panią Alinę Sosnowską. Zapewniam, że sprawnie i z pełnym... Tomasz Paweł - ocena (1) Polecam biuro Premium Apartments. Bardzo profesjonalne podejście. Paweł Kazik Jasiński - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam panią Alinę Sosnowską jako agentkę pośrednictwa... Kazik Jasiński
Alex Kataev - ocena (1) Kamila to świetny agent nieruchomości, super! 1. Bardzo szybko odpowiadała... Alex Kataev Katarzyna Pasternak - ocena (1) Polecam współpracę z Premium Apartments a szczególnie z Panią Małgorzatą... Katarzyna Pasternak Małgorzata Jarosławska - ocena (1) Polecam panią Małgorzatę Jarosławską. Bardzo kompetentna i pomocna. Małgorzata Jarosławska Marcell - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Anetę Habegger jako pośrednika. Zaangażowanie i... Marcell Bartosz - ocena (1) Pani Aneta pomogła nam sprzedać mieszkanie w bardzo krótkim czasie. Jej... Bartosz Radosław - ocena (1) Fantastyczna firma z empatycznym podejściem do klienta! Na Panią Patrycję... Radosław Katarzyna - ocena (1) Serdecznie polecam, zwłaszcza panią Małgosię. Pomoc w zapewnieniu wszelakich... Katarzyna Anatoli - ocena (1) Wynajmowałem przez tą agencje mieszkanie w ciągu 1,5 lat i jestem bardzo... Anatoli Piotr i Beata - ocena (1) Z Premium Apartaments współpracujemy od kilku lat. Firma godna polecenia w... Piotr i Beata Yury Y. - ocena (1) Polecam. Szukaliśmy mieszkania do wynajęcia, dzięki agencji szybko je... Yury Y. Paweł - ocena (1) Polecam! Szybka i bezproblemowa transakcja! Paweł Rafał - ocena (1) Bardzo profesjonalne biuro! Ogromne doświadczenie, super kontakt! Polecam Rafał Ewa - ocena (1) Pani Klaudia (R) pokazała na czym polega kompetentna sprzedaż apartamentu.... Ewa Anna Waryńska - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Magdą Suwik z Premium Apartments za... Anna Waryńska Natan - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Anetą Habegger. Zakup... Natan Janusz - ocena (1) Dziękuję Pani Anecie za pomoc przy sprzedaży mojego mieszkania. Jestem bardzo... Janusz Bożena - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Anetą Habegger. Dzięki... Bożena