Premium Apartments

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/54

Rafał - opinia (1) Współpraca z biurem, a w szczególności z Panią Kamilą przebiegała wzorowo.... Rafał Marianna - opinia (1) Polecam! Pełna profeska :-) Pan Paweł świetny! Dziękuje :-) Marianna Anna - opinia (1) Pełen profesjonalizm polecam , wysoka kultura obsługi , mogę powiedzieć że... Anna
Ewa R - opinia (1) Z uslug biura korzystam juz kolejny raz na terenie Trojmiasta i Warszawy.... Ewa R Mikalai Bohaslauski - opinia (1) Musiałem pilnie znaleźć mieszkanie. Zwróciliśmy się do Moniki Kachmarskiej.... Mikalai Bohaslauski Bożena - opinia (1) Pełen profesjonalizm, kilkukrotnie korzystaliśmy z usług biura, moja ocena... Bożena Bart - opinia (1) Współpracuje z tą Agencją od paru lat i nigdy mnie nie zawiodła! Na początku... Bart Grzegorz Sieczek - opinia (1) Miałem okazję poznać Alinę Sosnowską kilka lat temu przy okazji szkoleń... Grzegorz Sieczek Artur - opinia (1) Kolejny raz skorzystałem z pomocy firmy Premium Apartments przy udziale Pani... Artur Aleksander - opinia (1) Współpraca z Panią Krzysztofą jest bezbłędna, bardzo polecam Aleksander Michał - opinia (1) Pani od marketingu najlepsza. A biuro nieruchomości faktycznie premium.... Michał Anna - opinia (1) Wspaniała obsługa - Pani Krzysia rewelacyjna osoba - takich na tym świecie... Anna Natalia - opinia (1) Wielkie podziękowania dla Agnieszki!!! Szybko i profesjonalnie uwzględniła... Natalia Katarzyna - opinia (1) To już kolejny raz jak korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolona z... Katarzyna Beata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi przez Pana Pawła Czerniawskiego. W bardzo... Beata tadeusz - opinia (1) dziekuję w szczególności Pani Krzysztofie za miłą , sprawną i przede... tadeusz Justyna - opinia (1) Jestem bardzi zadowolona ze współpracy z p. Krzysztofa. Pełen... Justyna JK - opinia (1) Są szybcy i skuteczni. Raz miałem sytuację, gdzie mieszkanie zostało już... JK Dominik Rachoń - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Współpracuję już od ponad 4 lat Dominik Rachoń milka - opinia (1) Skuteczni , absolutnie spełniają oczekiwania klientów . milka