Premium Apartments

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/54

Anna K - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy Najemca został znaleziony szybko, a... Anna K Aldona - ocena (1) Profesjonalizm, zaangażowanie i rzetelna wiedza dająca pewność, że powierza... Aldona Tomasz K. - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Kamilą Tuchanowską przy sprzedaży... Tomasz K.
Magdalena Zawada - ocena (1) Chciałabym podzielić się moimi doświadczeniami związanymi z wynajmem... Magdalena Zawada Marek Kruszyński - ocena (1) Miałem przyjemność korzystać z usług biura Premium Apartments i z pełnym... Marek Kruszyński Marta Kochańska - ocena (1) Sprzedaż mieszkania z Panią Pauliną to czysta przyjemność. Jest nie tylko... Marta Kochańska Bartosz - ocena (1) Bardzo pozytywne wrażenia po współpracy z firmą Premium Apartments.... Bartosz Izabela - ocena (1) Dziękuję Panu Mikołajowi Kujawie za profesjonalizm, zaangażowanie i... Izabela Ryszard - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Anetą, od samego początku wykazała się pełnym... Ryszard Paweł - ocena (1) Polecam! Kolejna transakcja w przeciągu miesiąca dopięta w ekspresowym tempie! Paweł Alicja - ocena (1) Bardzo profesjonalne biuro. Współpracuję z nimi od lat przy wynajmie dwóch... Alicja Paweł Birycki - ocena (1) Polecam Premium Apartments a zwłaszcza współpracę z Panią Magdą Sprawnie... Paweł Birycki Danuta Włodarczyk - ocena (1) Pani Alina jest niezwykłą osobą. Bardzo empatyczna, kompetentna z wybitnymi... Danuta Włodarczyk Tomasz - ocena (1) Polecam Panią Alinę Sosnowską. Zapewniam, że sprawnie i z pełnym... Tomasz Kazik Jasiński - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam panią Alinę Sosnowską jako agentkę pośrednictwa... Kazik Jasiński Alex Kataev - ocena (1) Kamila to świetny agent nieruchomości, super! 1. Bardzo szybko odpowiadała... Alex Kataev Katarzyna Pasternak - ocena (1) Polecam współpracę z Premium Apartments a szczególnie z Panią Małgorzatą... Katarzyna Pasternak Małgorzata Jarosławska - ocena (1) Polecam panią Małgorzatę Jarosławską. Bardzo kompetentna i pomocna. Małgorzata Jarosławska Marcell - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Anetę Habegger jako pośrednika. Zaangażowanie i... Marcell Bartosz - ocena (1) Pani Aneta pomogła nam sprzedać mieszkanie w bardzo krótkim czasie. Jej... Bartosz