Premium Apartments

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/54

Bożena - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Anetą Habegger. Dzięki... Bożena Monika - ocena (1) Polecam współpracę z panią Klaudia. W pełni zaanagażowana w swoją pracę,... Monika Piotr - ocena (1) Długo szukałem odpowiedniego pośrednika nieruchomości w Trójmieście, aż... Piotr
Beata Zielonka - ocena (1) Agencja nieruchomości i pośrednictwa Premium Apartments Gdańsk. Pragnę bardzo... Beata Zielonka Łukasz - ocena (1) Bardzo dziękuje Pani Magdalenie za pomoc w znalezieniu idealnego lokum.... Łukasz Bartosz - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Magdaleną. Zaangażowana w swoją... Bartosz Marta - ocena (1) Dziękuję za pomoc przy sprzedaży mojej nieruchomości w Gdańsku. Bardzo... Marta Marek - ocena (1) Współpracowałem z Panem Grzegorzem Piersą i Panią Kamilą Walanią. Kontakt był... Marek Dominika - ocena (1) Wspaniała i fachowa opieka Pani Pauli Sulikowskiej. Zaangażowana,... Dominika Michał - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Grzegorzem Piersa. Człowiek sumienny i godny... Michał Aleksander - opinia (1) Pan Grzegorz i Bernadeta Piersa są przemiłymi i kompetentnymi pośrednikami... Aleksander Paulina - opinia (1) Współpraca z firma Premium Apartments to czysta przyjemność. Dzięki Pani... Paulina Jarosław - opinia (1) Miałem przyjemność wynająć mieszkanie w premium apartments, Pani Aleksandra... Jarosław Jarosław Marczak - opinia (1) Pełna obsługa procesu wynajmu nieruchomosci na każdym etapie . Profesjonalizm... Jarosław Marczak Marta - opinia (1) Polecam cały zespół, pełen profesjonalizm. Błyskawicznie rozwiązana każda... Marta Judyta - opinia (1) Gorąco Polecam! Dzięki zaangażowaniu i profesjonalnemu podejściu cała... Judyta Tomasz - opinia (1) Profesjonalna pomoc i obsługa przy kupnie mieszkania. Bezproblemowe... Tomasz Małgorzata Romecka - opinia (1) Jestem b.zadowolona ze współpracy z Patrycja Witucka i Filipem Balewskim,... Małgorzata Maria - opinia (1) Współpracuję z Agencją od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona z kompleksowej... Maria Jakub - opinia (1) Dzięki państwa pomocy znaleźliśmy fantastyczne mieszkanie! Cały przebieg... Jakub