Premium Apartments

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/54

Marta - opinia (1) W 100% polecam! Od kilku lat regularnie współpracujemy i za każdym razem... Marta Piotr Iwanicki - opinia (1) Polecam, miałem okazje współpracować z Premium Apartments przy okazji wynajmu... Piotr Iwanicki Joanna - opinia (1) Pełen profesjonalizm, szybkie transakcje. Agencja godna polecenia! Joanna
Dawid - opinia (1) Polecam, pełen profesjonalizm, jestem bardzo zadowolony w jakości usług. Dawid Agata - opinia (1) Wszystko perfekcyjnie. Polecam to biuro nieruchomości. Szybko znaleźli mi dom... Agata Monika S. - opinia (1) Pragniemy bardzo serdecznie podziękować Pani Monice Kaczmarskiej i Panu... Monika S. adam duszak - opinia (1) Pani Agnieszka wysocka -- wspaniała , miła, serdeczna.. a przede... adam duszak Kaya - opinia (1) Niedawno korzystałam z usług biura ponieważ chciałam wynająć mieszkanie. Pani... Kaya Justyna - opinia (1) Pani Kamila Walania to bardzo kompetentna i pomocna osoba. Profesjonalnie... Justyna mj - opinia (1) Chciałam podziękować Pani Kamili za pomoc w poszukiwaniu odpowiedniego... mj Maja - opinia (1) Pani Kamila to profesjonalistka. Dziękuję za pomoc, opiekę i doprowadzenie... Maja Andy - opinia (1) We were trying to arrange an apartment from abroad, before moving to Poland... Andy Zbigniew - opinia (1) Współpracuję z Premium Apartments od kilku lat. Wysoko oceniam profesjonalizm... Zbigniew Michael - opinia (1) Pani Dorota to osoba dbająca o najdrobniejsze szczegóły transakcji i... Michael Kasia - opinia (1) Chciałabym podziękować Pani Dorocie w znalezieniu idealnego mieszkania.... Kasia Karol - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy przy kupnie mieszkania jaką zapewniła mi... Karol DD - opinia (1) Korzystałem z pomocy agencji przy poszukiwaniu mieszkania na wynajem. Obsługa... DD Nick - opinia (1) Agent Krzysztofa Piech-Heidenreich helped us to find the best option in... Nick Aleksandra - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z agencją nieruchomości .Pani Krzysia... Aleksandra Rafał - opinia (1) Współpraca z biurem, a w szczególności z Panią Kamilą przebiegała wzorowo.... Rafał