Premium Apartments

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/54

M. - opinia (1) Fachowa pomoc, pełen profesjonalizm! Polecam! M. Piotr - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna firma. Miła i odpowiedzalna i doradzcza obsługa... Piotr Witold - opinia (1) Dzięki Premium znaleźliśmy swoje miejsce na ziemi po przeprowadzce do... Witold
E. - opinia (1) Zgłosiłam się do biura szukając mieszkania na wynajem. Panie szybko znalazły... E. Ania&Adam - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa oraz dobry kontakt i indywidualne podejście do... Ania&Adam Joanna - opinia (1) Współpraca z Premium Apartament to przyjemnosc! Cała transakcja została... Joanna Danuta - opinia (1) Polecam biuro, sprawna i profesjonalna obsługa. Danuta Grzegorz klient Gdansk - opinia (1) Szukalem malego mieszkania w centrum Gdanska, zalezalo mi na dobrej... Grzegorz klient Gdansk Sylko - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Szczególne podziękowania dla Pani Doroty, za... Sylko Artur - opinia (1) Polecam Firmę Premium Apartments,nie spotkałem się jeszcze z tak... Artur Gdańszczanin - opinia (1) Kompetentna z fachowym doradztwem polecam Panią Dorotę Ziętek-Kotłowską. Gdańszczanin Michał - opinia (1) Pani Dorota Kotłowska - Ziętek doskonale wczula się w moja sytuację, wykazała... Michał Wiesława - opinia (1) Pani Dorotka Zietek znalazla dla nas kulturalna i spokojna osobe, jestesmy... Wiesława Anna - opinia (1) Szybka sprzedaż mieszkania w Gdyni przy ul. Legionów. Biuro w moim imieniu... Anna Piotr - opinia (1) Wszystko super profesjonalne . Bez zbędnych formalności . Piotr Kasia - opinia (1) Współpracujemy z Premium Apartments od maja 2018 roku. Przez trzy lata... Kasia Monika - opinia (1) Kilka razy korzystałam z usług Premium Apartments i nigdy się nie zawiodłam.... Monika Justyna - opinia (1) Gorąco polecam, wszystko na bardzo dużym i profesjonalnym poziomie. Agencja... Justyna Joanna.Lu - opinia (1) Polecam w 100 procentach firmę Premium Apartments. Na wysokim poziomie... Joanna.Lu Krystyna Michałek - opinia (1) Pełen profesjonalizm i wiedza w obsłudze Krystyna Michałek