Premium Apartments

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/54

Krystyna Lipińska - opinia (1) Profesjonalizm i przychylność wobec klientów, bardzo udana współpraca w miłej... Krystyna Lipińska Michal P - opinia (1) Najlepsze oferty, perfekcyjna obsluga Michal P Piotr - opinia (1) Perfekt przygotowanie agenta. Wszechstronne działanie z naciskiem na... Piotr
Teresa - opinia (1) Bardzo profesjonalna i elegancka obsluga klienta. Zyczliwosc ludzi z ktorymi... Teresa Peter - opinia (1) Oferta firmy jest niesamowita jak i obsluga bardzo profesjonalna . Agenci... Peter Katarzyna - opinia (1) Pani Kamila Walania rzetelna ,kompetentna posiada dużo informacji ,których... Katarzyna Jadwiga - opinia (1) Wspaniałe i kompetentne doradztwo, potrafią znaleźć perełkę na Trójmiejskim... Jadwiga Maciek - opinia (1) super profesjonalnie, z całym przekonaniem polecam Maciek Mac - opinia (1) Pelen profesjonalizm. Bede powracal za kazdym razem. Mac Sylwia - opinia (1) Kontakt z Panią Kamilą W. bardzo pozytywny. Gorąco polecam !!! Sylwia Janusz Kołodziejski - opinia (1) Biuro zupełnie inne niż te z którymi miałem do czynienia! Rzadko zdarza się... Janusz Kołodziejski joanna krzoska - opinia (1) Wszystko oceniam na wysokim poziomie, joanna krzoska Pawel Bockowski - opinia (1) Najlepsza agencja z którą dzialalem Pawel Bockowski Tomasz - opinia (1) Polecam Panią Joanną Kałużną oraz agencję Premium Apartments jako całość.... Tomasz Wiktoria Lopatynska - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do transakcji. Maja duży wybór ofert. Przemiła... Wiktoria Lopatynska Anna - opinia (1) Pani Monika Bondarczyk jest bardzo profesjonalna. Prowadzi mi już kolejną... Anna Jolanta W - opinia (1) Wieloletnia współpraca z biurem pozwala mi wyrazić opinie o fachowym... Jolanta W Izabela - opinia (1) Profesjonalizm przez duże P, wspaniały kontakt, bardzo elastyczne podejście... Izabela Jerzy - opinia (1) Bardzo rzetelna firma. Od kilku lat wspopracuje z nią na rynku wynajmu i... Jerzy Anna Wasinska-Golonka - opinia (1) Bardzo profesjonalna i skuteczna obsługa! Anna Wasinska-Golonka