Premium Apartments

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/54

Gdańszczanin - opinia (1) Kompetentna z fachowym doradztwem polecam Panią Dorotę Ziętek-Kotłowską. Gdańszczanin Michał - opinia (1) Pani Dorota Kotłowska - Ziętek doskonale wczula się w moja sytuację, wykazała... Michał Wiesława - opinia (1) Pani Dorotka Zietek znalazla dla nas kulturalna i spokojna osobe, jestesmy... Wiesława
Anna - opinia (1) Szybka sprzedaż mieszkania w Gdyni przy ul. Legionów. Biuro w moim imieniu... Anna Piotr - opinia (1) Wszystko super profesjonalne . Bez zbędnych formalności . Piotr Kasia - opinia (1) Współpracujemy z Premium Apartments od maja 2018 roku. Przez trzy lata... Kasia Monika - opinia (1) Kilka razy korzystałam z usług Premium Apartments i nigdy się nie zawiodłam.... Monika Justyna - opinia (1) Gorąco polecam, wszystko na bardzo dużym i profesjonalnym poziomie. Agencja... Justyna Joanna.Lu - opinia (1) Polecam w 100 procentach firmę Premium Apartments. Na wysokim poziomie... Joanna.Lu Krystyna Michałek - opinia (1) Pełen profesjonalizm i wiedza w obsłudze Krystyna Michałek Rafał B - opinia (1) Polecam współpracę z biurem.Odciażyło mnie to od formalności i bardzo szybko... Rafał B Agata - opinia (1) Świetna, owocna współpraca. Bardzo dziękuję za zaangażowanie i wielką pomoc... Agata Wiktoria - opinia (1) Z czystym sumieniem, polecam! Duża pomoc przy załatwieniu wszystkich... Wiktoria Agnieszka - opinia (1) Najwyższy poziom obsługi, szczególnie polecam Pana Pawła :) Agnieszka Ania - opinia (1) Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa. Pomoc w każdym zakresie. Polecam... Ania Rafał - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z biurem Premium Apartments. Biuro bardzo... Rafał Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, pełen profesjonalizm i zaangażowanie ! Anna Michał - opinia (1) Profesjonalna obsługa, miły kontakt. Michał Maciek - opinia (1) Stałe współpracujący klient . Pełna profesja No i .. te piekne kobiety które... Maciek Piotr - opinia (1) Bardzo profesjonalnie zostałem obsłużony przez Pania Natalię, na każdym... Piotr