Dziewczyny, na Was zawsze można liczyć, a ja właśnie szukam inspiracji na prezent dla dziewczynki na roczek :)
Każdy pomysł mile widziany :)
00
Re: Prezent na roczek :-)
kwiatek2010
(13 lat temu)
Mieliśmy roczek wczoraj- z prezentów: pchacz Vtech, odkrywczy domek, pierwszy mały bobas, przytulanka, ubranka;) Wszystkie trafione;) córeczka zadowolona;):)
00
~lipunia
(13 lat temu)
ja poslychałam tutejszego głosu z forum i kupilam odkrywczy domek z kiddielandu i zrobil furore mala sie nim bawi, a dostała sporo innych prezentów wiec domek się sprawdził. ale można mase innych rzeczy. Ona dostała tez laptopa, mój mały dostał np nocnik, kolcki drewiane i puplo, można kupic takie klocki jak z puplo ale z tym kotkiem, lalka, wózek.
sandrulka mysle ze sesja super pomysl.roczne dziecko i tak nie do konca zapamieta prezenciki a takie fotki jak podrosnie chetnie obejrzy i powspomina:)
rowerek!!!...super sprawa..mała miała roczek w styczniu...rewelacyjny prezent..ja go eksploatowałam bardzo bardzo często..przejeździłysmy od wczesnej wiosny, całe lato, jeszcze teraz czasem biorę rowerek jak nie pada...w ogóle nie używałam wózka i bardzo sobie chwaliłam ten wynalazek
00
Karina25
(13 lat temu)
jesli z rzeczowych rzeczy to rowerek mysle swietn sprawa ale bedzie troszkę do wiosny czekał :)
a sesja fotograficzna super sprawa-sama jak nie mam pomysłow kupuje u fotografa bon na sesję uwielbiam zdjęcia i są na pewno swietną pamiątką w sszczegolnosci ze teraz takie cuda robią :)
z innych rzeczowych rzeczy to moze jakiś domek dla lalek, albo wózeczek ?
00
zuzanka88
(13 lat temu)
moja corcia z zabawek dostala chyba tylko klocki mega blocks czy cos takiego bardzo fajne no a poza tym chcielismy kase bo zbieralismy na fotelik trakze naj;epiej chyba zapytac rodzicow
00
przyszłażona
(13 lat temu)
Moja córcia dostała
-rowerek od chrzestnej
-lalkę szmaciankę I TO JEST U NAS NAJWIĘKSZY HIT
- wisiorek ze znekiem zodiaku
-złote kolczyki
- ramkę na zdjęcia
- słonika na biegunach
no i oprócz tego kasę którą odłożyliśmy.
00
~Asiula76
(13 lat temu)
Szczeniaczek uczniaczek
00
~lucyy
(13 lat temu)
u nas był metalizowany smoczek naszego dziecka,Super! moge polecić!
Witam, ja kupowałam dla chrześniaka biżuterię personalizowaną. W sklepie intern. artess, mają tam też inne propozycje, równie ciekawe. Sądzę, że jest to coś zupełnie innego ciekawego. Ręcznie robiona ze srebra najwyższej próby. Polecam ARTESS